Ahdistunut hevonen ei päästänyt ketään lähelleen – omistajan poikaystävän kohtaaminen muutti kaiken

Kun Alesia Carrie otti huolehdittavakseen hevosen nimeltä Rudnik, se pelkäsi ihmisiä.

Jos joku tuli hevosen lähelle, se juoksi henkensä edestä toiseen suuntaan. Kukaan ei saanut koskea siihen.

Mutta kohtaaminen Alesian poikaystävän kanssa muutti kaiken.

Kukaan ei oikeastaan tiedä mitä Rudnikille oli tapahtunut, mutta kun se saapui Alesian luo, oli selvää, että se pelkäsi ihmisiä.

Lue myös:

Alesia treenasi Rudnikia tunti toisensa jälkeen. Aluksi vain istumalla tallissa ja näyttämällä läsnäolonsa. Mitä enemmän Rudnik rentoutui, sitä lähemmäksi Alesia pystyi menemään.

Pelkkä Rudnikin kouluttaminen ihmiskontaktiin kesti vuoden. Mutta mitä enemmän aikaa kului, sitä enemmän hevonen alkoi luottaa Alesiaan.

Kun Alesia tapasi elämänsä rakkauden, hän oli huolissaan siitä, miten poikaystävän ja Rudnikin kohtaaminen sujuisi.

Alesian poikaystävä ei ollut lainkaan kiinnostunut hevosista, mutta kun poikaystävä ja Rudnik kohtasivat ensimmäisen kerran, tapahtui jotain odottamatonta.

– Rudnik meni suoraan portille ja kohtasi hänet siellä. En muista sen koskaan tehneen niin minulle, joten muistan, että tulin kateelliseksti, Alesia sanoo ja lisää:

– Nyt olen kolmas pyörä omassa suhteessani.

Hevosen ja miehen välinen suhde syveni

Alesia uskoo, että hänen poikaystävänsä, jota kutsutaan nimellä ”B”, luo rauhaa ympärilleen, mikä on Rudnikille ensisijaisen tärkeää.

– Kun B on lähellä, Rudnikistä tulee koira. Se seuraa B:tä minne tahansa hän menee. He juoksevat ympäri peltoa ja leikkivät, Alesia kertoo.

– Kerran B sai työpuhelun, ja hän vaelteli ympäriinsä. Rudnik seurasi hänen perässään, ikään kuin se olisi kysellyt, että ”Mihin me menemme?”, ”Mitä me teemme?”. Se on kuin sylikoira, joka haluaa olla koko ajan B:n näkyvillä.

Alesia sanoo, että hän on välillä kateellinen siitä, että Rudnik ei ole yhtä ihastunut häneen, ottaen huomioon kuinka paljon työtä ja energiaa hän on siihen laittanut.

Hän ei kuitenkaan voi olla rakastamatta tapaa, jolla B ja Rudnik ovat löytäneet toisensa, ja että niillä on niin erityinen side nykyään.

– On ollut mahtavaa nähdä heidän matkansa. Nähdä missä olemme nyt ja tietää mistä aloitimme, se on uskomatonta, sanoo Alesia.

Katso lisää Rudnikin ja B:n uskomattomasta suhteesta alla olevasta videosta. En voi olla ainoa, jonka sydäntä tämä lämmittää syvästi!