Nainen löytää hylätyn koiranpennun ovensa takaa – 4 päivää myöhemmin hän huomaa virheensä

Maailmassa on monta eläintä, jotka tarvitsevat apuamme. Jotkut ovat kodittomia, kun taas toiset elävät omistajien kanssa, joiden ei kuuluisi edes hankkia eläimiä.

Jayne Guiney elää pienessä Australiassa sijaitsevassa kylässä, Wandiligongissa. Hän huomasi eräänä päivänä pihalla koiranpennulta näyttävän eläimen. Hän luuli sen eksyneen omasta perheestään ja päätti ottaa sen sisälle.

Pienen pörröisen kaverin oli vietettävä viikonloppu Guineyn talossa ennen kuin hän pystyi viemään sen eläinlääkäriin. Vastaanotolla hän huomasi, että hän oli tehnyt elämänsä suurimman virheen: kyseessä ei ollut koiranpentu.

Guiney heräsi yhtenä aamuna kotonaan. Hän ei tiennyt, kuinka erilainen päivä tämä tulisi olemaan.

Hän kuuli pihaltansa omituista ulinaa. Se kuulosti siltä kuin pieni eläin olisi itkenyt apua. Hän suuntasi ulos katsomaan, mistä oli kysymys.

Löysi yksinäisen pennun

”Näin siellä pienen eläimen, joka oli takapihalla, kolme metriä korkean kallion huipulla. Nappasin sen käsiini, kun se putosi ja se painautui käsiäni vasten. Luulin sen olevan kettu sen kasvonpiirteistä johtuen, mutta se oli vankkarakenteinen kuin pentu”, Jane kertoo The Dodo -sivustolle.

Vei eläinlääkäriin

Guiney huolehti pennusta viikonlopun yli, jonka jälkeen hän hyppäsi autoon ja vei pennun eläinlääkärille. Häntä odotti klinikalla elämänsä yllätys.

Eläinlääkäri huomasi ensimmäiselle vilkaisulla, että kyseessä ei ollut koiranpentu. Kyseessä oli pieni dingo.

”Dingot ovat Australiassa yhtä vakiintuneita eläimiä kuin leijonat Afrikassa. Verrattuna koiriin, dingot ulvovat haukkumisen sijaan”, Kevin Newman Australian Dingo-yhdistyksestä kertoo The Dodolle.

Tämä dingo on niin söpö! Tekisi mieli adoptoida kymmenen niitä ja avata oma dingotarha!

Ole hyvä jaa tämä artikkeli kaikille eläinystäville.