Ukrainalaisnainen halusi pelastaa hevosensa pommeilta ja vapautti ne: ”Toivottavasti näemme vielä”

Miljoonat ihmiset ovat joutuneet pakenemaan Ukrainasta Putinen sodan takia.

Samalla eläinsuojelujärjestö PETA pelkää, että monet koirat ja kissat jäävät jälkeen, kun omistajilla ei ole mahdollisuutta ottaa niitä mukaan.

Myös monet muut eläimet kärsivät sodasta, kun omistajat eivät enää pysty huolehtimaan niistä tai joutuvat poistumaan maasta.

Juuri nyt Facebookissa leviää koskettava video naiselta, joka joutuu vapauttamaan rakkaat hevosensa toivoen, että ne siten selviävät sodasta.

Leike saapuu Ukrainan Irpinin kaupungista, joka sijaitsee toisella puolella jokea pääkaupungista Kiovasta luoteeseen.

Sodan alusta lähtien on raportoitu, että kaupunkia on pommitettu ja monia siviilejä on kuollut.

Vapauttaa hevoset

Epätoivoissaan tämä nainen siis päätti päästää hevosensa vapaaksi, koska hän näki sen viimeisenä keinona pelastaa ne pommeilta.

Всё. Тремя ходками вывела коней в поле, перевела через речку и выпустила рядом с Новобелицким лесом. Последний пятый…

Posted by Юлия Молокова on Saturday, March 5, 2022

– Eläköön rakkaat hevoseni! Tässä on mahdollisuus. En halua odottaa, että toinen pommi laskeutuu ja räjähtää kuten isoäitini puutarhassa lähellä meitä. Olen iloinen, että ensimmäinen kranaatti laskeutui, mutta ei räjähtänyt, hän kirjoittaa tuhansien sydämiä kouraisseessa viestissä ja lisää:

– Toivon todella näkeväni teidät sodan jälkeen.

Tätä kirjoitettaessa julkaisuun on reagoinut 41 000 ihmistä ympäri maailmaa, vähintään yhtä monta on jakanut sen ja 12 000 ihmistä on kommentoinut.

Video osuu suoraan sydämeen

Kommentoijat kertovat yksi kerrallaan, kuinka viesti särkee heidän sydämensä. Yhtä monet rukoilevat naisen ja hänen hevostensa puolesta ja useat tukevat häntä päätöksessään.

– Sydämeni särkyy puolestasi. Annoit näille kauniille hevosille mahdollisuuden. Pysy turvassa ja toivon, että jonain päivänä tienne vielä kohtaavat, kirjoittaa yksi.

– Sydäntäsärkevää, mutta rukoilen hevostesi selviytymisen puolesta. En voi kuvitella mitä käyt läpi. Xx, kirjoittaa toinen.

Jaa tämä artikkeli, jos sinäkin toivot rauhaa.