Hylätty koira piileskeli nurkassa – sydäntäsärkevä kuva sai eläinystävät toimimaan

Koirat ovat upeita eläimiä. Monille ne ovat kuin paras mahdollinen terapeutti. Ne puolustavat ihmisiä ehdoitta ja rakastavat uskollisesti – ja haluavat takaisin vain rakkauttamme.

Juuri sen vuoksi tulen niin surulliseksi aina, kun kuulen tällaisia tarinoita.

Koira nimeltä Chloe istui aina nurkassa kasvot seinään päin. Se asui eläinsuojassa, jonka henkilökunta toivoi, että sen entinen omistaja tulisi hakemaan sen takaisin.

Kukaan ei kuitenkaan tullut.

Sen sijaan Chloe hylättiin, ja sydäntäsärkevässä kuvassa voi nähdä, miltä siitä tuntui.

Mutta onneksi tässä tarinassa on sankareita. Nainen nimeltä Shira, joka työskenteli Animal Rescue Missionissa, kuuli koiran kärsimyksestä. Oli ilmeistä, että hän ei ollut tyytyväinen tähän eläinsuojaan ja koiran täytyi päästä sieltä pois.

Lue myös: Maustepurkin kokoinen koira löydettiin järkyttävistä olosuhteista – sitten sen elämä muuttui kertaheitolla

Shira löysi koiran sosiaalisen median kautta ja sai siten yhteyden eläinsuojaan. Hän halusi auttaa koiraa siihen päivään asti, jolloin se pääsisi omaan, loppuelämän perheeseensä.

Shira lähti kahden ystävänsä Darvishin ja koirakouluttaja Karlin kanssa eläinsuojaan, jotta he saisivat tuotua koiran mukanaan, kirjoittaa Animal Channel.

Se ei kuitenkaan ollut niin yksinkertaista. Koira ei yksinkertaisesti luottanut kehenkään. Lopulta se saatiin kuitenkin suostuteltua.

Kuva: Instagram @theanimalrescuemission

Kolmikko toi koiran kotiin Darvishin luo.

Darvish kuitenkin kiintyi itse syvästi koiraan, ja jonkin ajan kuluttua hän päätti itse adoptoida koiran.

Koiraa kutsutaan nykyään Miranaksi ja se pärjää mainiosti uudessa kodissaan, jossa se saa kaiken ansaitsemansa rakkauden.

Kiitos teille eläinystäville, jotka auttoitte tätä koiraa! Ole hyvä ja jaa julkaisu osoittaaksesi kunnioitusta heille.