Hylätty koiraparka löydettiin häkkiin sidottuna – sitten kaikki tajuavat, ettei se olekaan yksin

Tämä sydämet sulattava ja koskettava tapaus saapuu meille SPCA:sta Westchesterissä, New Yorkissa.

Kennelin henkilökunnalle aivan normaalisti alkanut päivä muuttui yhtäkkiä pelastusoperaatioksi, kun he löysivät parkkipaikalta tuntemattoman koiran.

Äskettäin SPCA Westchesterin eläinsuojan vapaaehtoiset kohtasivat ilmeisen yksinäisen koiran parkkipaikallaan.

Yksinäinen koira kosketti vapaaehtoisten sydämiä. Kun he lähestyivät sitä, he kuitenkin huomasivat nopeasti, ettei se ollutkaan yksin.

Sen kaulapantaan oli kiinnitetty pieni häkki ja sen vieressä laatikko täynnä hänen pieniä pentujaan. Oli selvää, että kyseessä oli kokonainen perhe avun tarpeessa.

Vaikka äiti, joka myöhemmin nimettiin Noraksi, osoitti tervettä epäluuloisuutta vapaaehtoisten edessä, pehmeni se vähitellen ja antoi henkilökunnan auttaa itseään ja pentuja.

Puuttumalla hitaasti eläinsuojan henkilökunta välttyi siltä vaaralta, että Nora olisi yrittänyt paeta, vaarantaen sekä itsensä että pikku pentunsa, jotka olivat loukussa Noran kaulassa olevaan hihnaan kiinnitettyyn häkkiin.

SPCA nauhoitti koko operaation ja jakoi sen Instagram-tilileen. Videolta näemme koskettavan hetken, jolloin Noran varovaisuus katoaa, kun sekä se, että pennut saavat kipeästi tarvitsemaansa rakkautta ja huolenpitoa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Instagram/@spcawestchester

Sydämettömästi hylätty

Noran kohtalon takana oli tarina surusta ja hämmentäviä mysteereistä.

Eläinsuojan valvontakamerat paljastivat sydäntä särkevän hetken, jolloin tuntematon henkilö jätti Noran ja pennut vain muutaman metrin päähän kennelin sisäänkäynnistä ja meni matkoihinsa.

Henkilökunta ei voinut ymmärtää, kuinka joku saattoi hylätä koirat, kun apua oli niin lähellä.

”He olivat kirjaimellisesti 20 metrin päässä oveltamme, jonne henkilö olisi voinut helposti tuoda heidät sisään ja pyytää meiltä apua”, SPCA Westchester kirjoitti. ”Vaikka olemme kiitollisia siitä, että niitä ei jätetty vain metsään tai tien varteen, tuntuu se on silti käsittämättömältä.”

Pennut ovat löytäneet uudet kodit

Vaikka Noran kohtalo oli kurja, löytyi eläinsuojan sijaisohjelman kautta pennut saivat mahdollisuuden löytää rakastavat kodit.

Nora itse odottaa kutienkin edelleen onnellista loppuaan. Kun se jatkaa sopeutumista kennelelämään, henkilökunta työskentelee väsymättä löytääkseen sille rakastavan loppuelämän kodin.