Kaltoinkohdeltu koira oli aivan yksin maailmassa – kun se vihdoin pääsi uuteen kotiin, sei ei voi lakata hymyilemästä

Julmasti kohdellut eläimet varmasti ajattelevat, että heillä ei ole toivoa. Joskus kuitenkin onni kääntyy.

Sanfordia pidettiin ”rikottuna koirana”, kun se saapui eläinsuojaan Teksasissa. Sen yli oli ajettu ja sillä oli luotihaava oikeassa jalassa.

Se hakeutui eläinsuojan nurkkaan, eikä katsonut ketään silmiin.

Eräänä päivänä se kuitenkin vietiin uuteen kotiin ja se esiteltiin perheen muille koirille, eikä se voinut lakata hymyilemästä.

Surullinen turvakoira kennelissä istumassa
Dallas DogRRR

Karen Velazquez on ottanut kymmeniä kaltoinkohdeltuja koiria hoiviinsa elämänsä aikana.

Hän kertoo Sanfordin olevan onnellisin koira, jonka hän on koskaan tavannut.

– Olen tällä hetkellä 52. sijaiskoirassani, ja voin vilpittömästi sanoa, että minulla ei ole koskaan ollut ketään yhtä iloista kuin hän, Karen kertoi The Dodo -lehdelle.

– Hän katsoo minua tavalla, jolla kukaan muu eläin tai ihminen ei ole koskaan katsonut minua, mukaan lukien omat lemmikkini. Vain silloin koira ei hymyile, kun se syö tai nukkuu.

Hymyilevä koira istuu autossa
DallasDogRRR

Koira vietiin löytämisen jälkeen vietiin pieneen turvakotiin Dallasissa, mutta heillä oli vähän resursseja, joten se ei saanut lääketieteellistä hoitoa.

Odotti vain aikansa koittavan

Onneksi paikallisen koiranpelastusryhmän Dallas DogRRR vapaaehtoinen huomasi Sanfordin ja tiesi, että hänen oli autettava välittömästi.

DallasDogRRR

– Se oli fyysisesti murtunut… ja kun vapaaehtoinen meni tapaamaan sitä, se ei todellakaan yrittänyt tulla tervehtimään, Kerry AnechiaricoDallas DogRRR :n toiminnanjohtaja kertoi The Dodolle. ”On melkein kuin se olisi luovuttanut ja odotti aikansa koittavan.

Kun se oli saanut tarvitsemansa lääketieteellisen hoidon, se vietiin Karenin kotiin, ja siitä kuoriutui aivan erilainen koira.

Hymyilevä koira makaa koiransängyssä
DallasDogRRR

– Se on hymyillyt siitä lähtien, Karen sanoi. ”Luulen, että heti kun se tuli kotiini, se tajusi olevansa turvallisessa paikassa.”

Nyt Sanford, eli ”Sanfee” elää onnellista elämää syömällä kotitekoista ruokaa, käymällä päivittäisillä kävelylenkeillä ja leikkimällä uusien koirakavereidensa kanssa.

10-vuotias koira on ikäisekseen leikkisä.

DallasDogRRR

– Se on kuin vanha herrasmies, jonka näet vanhainkodissa, joka saattaa olla 95-vuotias, mutta käyttäytyy kuin olisi 50-vuotias, Kerry sanoi.

– Se tulee myös toimeen muiden koirien ja kaikkien ihmisten kanssa. Se pärjää hyvin myös lasten kanssa.

Hymyilevä koira huivi kaulassa
DallasDogRRR