Koditon koira murtautui ulos häkistään eläinsuojassa – vietti koko yön leikkien vinkuleluilla

Elämä voi joskus olla surullista ja yksinäistä tarhan koirille, jotka viettävät päivänsä kennelissä vain toivoen löytävänsä uuden perheen. Mutta nämä koirat voivat myös löytää todellisia ilon hetkiä: yksinkertaisimmatkin asiat voivat merkitä niin paljon eläimelle, jolla on niin vähän maailmassa.

Äskettäin eräs eläinsuojassa asuva koira vietti elämänsä parhaan yön onnistuttuaan murtautumaan ulos kennelistään keskellä yötä.

Eräänä aamuna Joyce Ross saapui töihin Bedford County Humane Societyyn Pennsylvanian osavaltioon. Hän oli hyvin yllättynyt kohdatessaan Gilliganin, yhden eläinsuojan nelijalkaisita asukeista, poissa kennelistään.

– Näin Gilliganin juoksevan ympäriinsä innoissaan, leikkivän ja hyppivän. Ajattelin vain että ’Gill, kuinka pääsit ulos?’, Joyce päivittelee huvittuneena WTAJ:lle.

It’s a good thing Gilligan was on patrol…🤣Something destroyed all these toys sometime during the night😎👮‍♀️🧐

Posted by Bedford County Humane Society on Sunday, January 16, 2022

Hän tajusi nopeasti tarkalleen, mitä Gilligan oli koko yön puuhaillut: se oli ollut koko yön hereillä ja juhlinut suosikkilelujensa kanssa.

Tarhan huoneet ja käytävät olivat täynnä hujan hajan olevia koirien leluja. Joycen jakamalta TikTok-videolta näkee, kuinka paikka on lelujen peitossa ja muuan Gilligan on edelleen aivan innoissaan.

– Sen ilmeestä näki, että se oli innoissaan ja sillä oli upea yö takanaan. Se oli ylpeä, erittäin ylpeä, Joyce kertoo.

Varmisti, että reitti oli selvä

Kävi ilmi, että Gillianin kenneliä ei ollut lukittu kunnolla edellisenä iltana, joten se pääsi livahtamaan ulos – ja tarttui nopeasti tilaisuuteen.

Turvakameramateriaali paljasti, kuinka se vietti koko yön tutkien tarhan koiraleluvarastoa ja valitsi huolellisesti suosikkilelunsa.

– Se käytti pitkän tovin tarkistaakseen, oliko rakennuksessa ketään, Joyce kertoo The Dodolle ja lisä:

– Kun se tajusi olevansa yksin, se suuntasi suoraan leluille.

– Se kävi läpi jokaisen lelun yksitellen vetääkseen jokaisen vinkujan ulos, hän kertoo WTAJ:lle. 

– Ja ne, jotka eivät ollut vinkujia, se laittoi sivuun ja jätti rauhaan. Se ohitti kaikki ne, joissa ei ollut vinkuja.

Gilligan ei vaikuttanut katuvan tekosiaan, sillä oli selvästi ollut elämänsä parasta aikaa eivätkä työntekijät seuraavana aamuna vaurioita tutkiessaan voineet kuin nauraa.

Gilligan on ollut turvakodin hoidossa tarpeeksi kauan, että kuulostaa siltä, ​​ettei se ole adoptioehdokas. Turvakodin työntekijä kertoi, että Gilligan on ollut äärimmäisen ahdistunut ja pelännyt uusien ihmisten tapaamista koko ikänsä ja että toimisto on sen ”turvapaikka”.

– Tämä on kaikki mitä hän on koskaan tiennyt… En usko, että eroamme Gilliganin kanssa, Joyce selittää WTAJ:lle.

– Mikä hieno tapa esitellä tarhaamme ja näyttää ihmisille, että tarhalla odottavat upeat koirat, Joyce iloitsee.

Ja vaikka henkilökunta aikoo pitää kennelit turvallisesti lukittuina öisin tästä lähtien, Gilligan ei kaipaa uusia leluja aivan lähiaikoina, kiitos hänen uuden kuuluisuutensa.

– Saimme puhelun naiselta joka sanoi, että haluaa ostaa Gilliganille uuden lelun joka kuukausi sen loppuelämän ajan.

Onpa ihana pikku tarina! Olemme kovin iloisia, että Gilliganilla oli niin hauskaa villin ja vapaan yönaä aikana

Jaa tämä tarina jonkun kanssa, joka rakastaa koiria!