Koira istui joka päivä rannalla tuijottamaassa merelle – syy saa sydämen särkymään

Ihmisen ja koiran välinen side voi olla todella vahva. 

Koirilla on hyvä tunneäly ja ne voivat surra rakkaidensa poismenoa ​​omalla tavallaan.

Jolie Mejía oli Punta Negran rannalla Perussa, kun hän huomasi epätavallisen näyn: rannalla istui koira, aivan yksin, tuijottamassa tarkkaavaisesti merta.

Twitter

– Se ei vaikuttanut hylätyltä. Sillä oli panta kaulassa ja turkki oli puhdas, Jolie kertoo The Dodolle

– Silitin sitä, kun odottelimme sen omistajaa, mutta aikaa kului eikä kukaan tullut.

Jolie sanoo pitäneensä huolta koirasta ja silittäneensä sitä, mutta se ei halunnut tehdä muuta kuin katsella valtameren aaltoja. Luullessaan, että se oli hylätty rannalle, Jolie ja hänen perheensä melkein ottivat sen mukaansa.

Mutta pian paikalle ilmestyi mies ja selitti, että koira oli rannalla joka päivä sydämen särkevästä syystä.

– Sen omistaja oli kalastaja, joka kuoli jonkin aika sitten. Sen jälkeen koira on tuijottanut merelle joka päivä, Jolie selittää Twitterissä.

Twitter

Innostuu veneistä

Koira, jonka nimi on Vaguito, näyttää ymmärtävän, että sen omistaja lähti eräänä päivänä merelle – eikä koskaan palannut. Ehkä se ymmärtää, että sen omistaja on kuollut tai ehkä se toivoo jonain päivänä hänen vielä palaavan.

– [Se] innostuu joka kerta, kun se näkee veneitä, Jolie kertoo.

Hän kertoi Dodolle olevansa ”erittäin liikuttunut” koiran tarinasta. Mutta vaikka Vaguiton tarina on surullinen, hän oli iloinen kuultuaan, ettei hän ollut yksin: ”Käytännössä kaikki alueella asuvat tuntevat koiran ja pitävät hänestä kovasti.”

Twitter

Pienen yhteisön ihmiset huolehtivat Vaguitosta ja antavat sille ruokaa päästävät sen koteihinsa.

Vaikka mikään ei voi korvata Vaguiton menehtynyttä omistajaa, jota koira selvästi rakasti, se saa silti onneksi paljon rakkautta.

On todella kaunista nähdä kuinka uskollisia koirat ovat omistajilleen, vaikka he olisivat lopullisesti poissa.

On surullista nähdä kuinka paljon Vaguito kaipaa omistajaansa, mutta olemme iloisia, että siitä pidetään edelleen hyvää huolta – ja sen hieno tarina on suloinen muistutus koirien rakkaudesta.