Koira murtautui ulos häkistä, rohmusi herkkuja ja yritti vapauttaa toverinsakin – poliisi keskeytti bileet

Eläinsuojiin otetaan vastaan ​​kaikenlaisia ​​koiria, ja niillä kaikilla on oma persoonallisuutensa. Joskus ne saattavat olla jopa melkoisen kapinallisia, jotka pelaavat omien sääntöjensä mukaan.

Tässä tapauksessa koira nimeltä King livahti ulos kennelistä ja järjesti ”myöhäisillan bileet”. Hulvaton edesottamus tallentui videolle.

Myöhäisillan yllätys tapahtui äskettäin Lost Our Home Pet Rescuessa, voittoa tavoittelemattomassa eläinpelastuslaitoksessa Tempessa, Arizonassa.

– Hälytin soi. Kello oli yöllä kahdentoista ja yhden välillä. Katsoin valvontakameraa, mutta en aluksi nähnyt mitään poikkeavaa, perustaja Jodi Polanski kertoi FOX 4.

– Sitten näin sotkun ja olin että voi luoja.

Lue myös:

Kamerasta selvisi, että syyllinen oli tarhan koira nimeltä King, joka keksi kuinka livahtaa ulos häkistään ja avata pääkonttorin ovi.

Se kuulemma jopa avasi muitakin häkkejä, ikään kuin vapauttaakseen tarhan koiratoverit työajan jälkeisiin juhliin.

Vaikka kukaan muista koirista ei liittynyt sen seuraan, King otti illastaan ​​kaiken irti varastamalla ruokaa ja juomaa, mikä aiheutti melkoisen sotkun.

Mutta kuten kaikissa villeissä myöhäisillan juhlissa, poliisit saapuivat pian paikalle rauhoittelemaan tilanteen. King laukaisi eläinsuojan hälytyksen, mikä sai nimettömän Tempen poliisin vierailulle, joka ”pidätti” Kingin ja palautti sen turvallisesti häkkiinsä.

Videolla nähdään, kuinka poliisi jäi siivoamaan Kingin jälkeen jättämää sotkua.

– Minulla ei ollut aavistustakaan, että hän aikoisi siivota siellä. Näin sen, ja olin että ”vau, hämmästyttävä mies”, Polanski kertoi FOX 4:lle.

King on nyt adoptoitu uuteen kotiin. Toivottavasti sen uusi perhe pitää tätä kapinallista koiraa tarkasti silmällä, että tämä ei järjestä uusia bailuja!

Voit katsoa videon tästä.

Did you catch us in the news!! They are loving what was caught on our security cameras!?!? lol… The Tempe Police Department is called to the scene for what can only be described as the cutest arrest ever! This dog had some amazing skills! And one of the coolest police officers ever that went above and beyond the call of duty cleaning up the mess the dog made. We are a non-profit pet rescue specializing in a unique temporary care program for families in crisis that need a safe place for their pets while they get back on their feet. If you feel you can help this type of program out a little bit, visit https://www.lostourhome.org/support/donate#lostourhome #tempepolice #huskies #rescuedog #police #FoxNews

Posted by Lost Our Home Pet Rescue on Friday, January 5, 2024