Koira sai pentuja – pienokaisten erikoinen ulkomuoto sai omistajat hieraisemaan silmiään

Tässä on Rosie, kultainennoutaja, joka asuu omistajiensa kanssa Pohjois-Carolinan osavaltiossa Yhdysvalloissa. Sen omistajat – John ja Katie Black – tekevät vapaaehtoistyötä kodittomien koirien hyväksi.

He olivat itse avanneet kotinsa ja sydämensä kodittomalle Rosielle muutamaa vuotta aiemmin ja vuonna 2017 he huomasivat sen olevan raskaana.

Suuri päivä koittaa

Kun Rosien pennut sitten syntyivät, oli se tietysti suuri onnen päivä. Päivästä tuli lisäksi yllättävä, sillä kun pennut saapuivat, ne eivät olleet lainkaan niin ”kultaisia” kuin emonsa…

Pennut eivät itse asiassa olleet lainkaan kultaisia ​​– sen sijaan niitä katsoessa tuli mieleen aivan erilainen eläin.

Ymmärrettävästi omistajat odottivat kärsimättöminä pieniä elämiä ja antoivat Rosielle kaiken tarvittavan tuen synnytyksen aikana. Mutta kun he olivat tulleet maailmaan hyvin ja omistajat katsoivat niitä tarkemmin, heidän piti hieroa silmiään vielä kerran. Yksikään Rosien pennuista ei näyttänyt häneltä.

Kuva: Instagram

Mutta he olivat yhtä iloisia niiden puolesta! Rosie ja sen dalmatialaisen näköiset pennut ovat yksinkertaisesti niin ihania!

Kuva: Instagram

Omistajat ovat antaneet pennuille nimet Daisy, Betsy, Clarabelle ja Moo.

Kuva: Instagram

Rosie pitää hyvää huolta pennuistaan, mutta tarvitsee joskus myös vähän aikaa itselleen – voihan äitiys todella vaatia vaatia veronsa. Silloin nelikon isä hoitaa lapsikatrasta.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Tätä nykyä pennut ovat jo isoja:

Vau!

Voit vapaasti jakaa ja levittää tämän perheen iloa ystävillesi!