Koiralla oli syntyessään erikoinen geneettinen mutaatio – osoitti kaikille, että erilaisuus on voimavara

Kun me ihmiset kuulemme termin geneettisen mutaatio, emme välttämättä aina tiedä mitä ajatella. Onko se hyvä vai huono asia?

Useimmat ihmiset saattavat tosiasiassa ajatella, että kyseessä on jokin negatiivinen asia. Mutta Enzo-koiran kohdalla asia on juuri päinvastoin.

Kultainennoutaja Enzo Viola syntyi geneettisellä mutaatiolla, joka ilmeni suurena mustana täplänä sen kasvoissa.

Sen omistajat olivat aluksi huolissaan, mutta kun eläinlääkärissä selvisi, ettei täplästä olisi haittaa Enzolle, ihastuivat he koiran persoonalliseen ulkomuotoon.

Pikakelataanpa nykyhetkeen. Enzo on nyt 3-vuotias ja juuri sellainen energiapakkaus kuin voisi kuvitellakin.

Lisäksi Enzosta on tullut julkkis!

Sen Instagram-tilillä, jolla muuten on 196 000 seuraajaa, sitä kuvataan mukaan ”ammattilaispäiväuneksijaksi, sukkavarkaaksi, pitkien kävelyiden ystäväksi, pusuttelijaksi ja pörröiseksi halailijaksi”.

Enzon omistava Castron perhe rakastui siihen päätä pahkaa jo sen ollessaa pentu ja 15-vuotiaan Clarissa Castron mukaan se oli ”söpöin ja leikkisin pentu koskaan”.

– Vietämme paljon aikaa leikkiessämme sen kanssa noutoleikkiä takapihalla tai leikkiessämme sen kanssa leluilla sisällä. Sen kanssa on niin paljon kivaa puuhattavaa, yksi suosikkiasioistani on, että se usein nukahtaa, samalla kun nykii lelua, se vain käy makaamaan hitaasti ja nukahtaa lelu suussaan, hän hehkuttaa Daily Star -lehdelle .

Clarissa kertoo myös, että Enzo on rutiinin mies.

Joka aamu se herää samaan aikaan, haluaa lähteä kävelylle ja syödä aamiaista tiukan aikataulun mukaan. Hän kuitenkin lisää, ettei Enzo onneksi kuitenkaan suutu jos aikatauluihin tulee muutoksia.

Onpa upea koira!

Jaa tämä artikkeli, jos sinunkin mielestäsi erilaisuus on voimavara!