Koirien leikki riistäytyi käsistä hurjalla tavalla – omistaja ei voinut uskoa silmiään nähtyään seinän

Nainen ei ollut uskoa silmiään nähtyään, millaista tuhoa koirat olivat saaneet aikaan.

tanskandoggi
Kuvan koira ei liity tapaukseen. Kuvituskuva: Shutterstock

Tanskandoggi on ehdottomasti yksi suurimmista koiraroduista, ja sen vaikuttava koko voi olla hämmästyttävä ensikertalaiselle.

Lue myös:

Kotona näiden lempeiden jättiläisten seurassa on oltava tarkkaavainen, erityisesti leikkien suhteen. Tämä kävi ilmi eräästä viraaliksi nousseesta TikTok-videosta.

Jaetulla videolla näemme kaksi tanskandoggia leikkimässä sohvan päällä. Leikki muuttuu kuitenkin niin villiksi, että toinen koirista nimeltä Larry päätyy törmäämään pää edellä seinään.

Vaikka törmäys näyttää olevan voimakas, koira ei vaikuta olevan millänsäkään. Sen sijaan seinään syntyy ikävä jälki, todistukseksi villistä leikistä.

Omistajan mukaan Larry ei ole aina yhtä energinen ja villi. Hän kuvailee rakasta lemmikkiään ”maailman suurimmaksi sylikoiraksi”. Videon lopussa omistaja ei voinut kuin todeta huvittuneena:

”Te tyypit teitte kirjaimellisesti reiän seinääni.”

Katso video tästä.

Tämä hauska video muistuttaa meitä siitä, että vaikka tanskandoggit voivat olla valtavia, ne ovat myös lempeitä ja herttaisia perheenjäseniä.

Mutta kuten tästä videosta näemme, silloin tällöin voi tapahtua yllättäviä kommelluksia, joten tanskandoggin omistajana on syytä olla valppaana!