Kylmissään oleva koira haki suojaa – naisen teko tallentui kameralle ja sai ihmiset reagoimaan

Maailma on valitettavasti täynnä kodittomia koiria, mutta välillä joku hyväsydäminen huomaa ne, ja päättää auttaa.

Tämän videon nainen näki, kuinka paljon eräs poloinen koira kärsi. Hänestä luultavasti tuntui että hänen oli tehtävä jotain koiran hyväksi. Hän myös luultavasti luuli, ettei kukaan näe.

Lue myös:

Kamera tallensi kuitenkin naisen teon, ja videota on nyt jaettu ympäri maailmaa. Kun videon katsoo, ymmärtää miksi – sillä se sulattaa sydämesi.

The Dodon mukaan nainen oli poistumassa kahvilasta kylmänä ja sateisena päivänä Zonguldakissa Turkissa.

Hän pysähtyi oven eteen, ja valmistautui purevaan säähän, kun hän huomasi jalkojensa juuressa jotain.

Koditon koira yritti saada kahvilasta lämpöä ja suojaa. Poloinen koira yritti välttää hyytävää säätä menemällä niin lähelle kahvilan sisäänkäyntiä, kuin pystyi.

Nainen ei voinut ohittaa koiraa ilman avunantoa ja hänen seuraava tekonsa on valloittanut ihmisten sydämet kaikkialla maailmassa.

Kuva: Boran Karahan/Facebook

Hän teki päätöksen ja pienen eleen, jolla oli kuitenkin valtavasti vaikutusta koiran näkökulmasta. Hän uhrasi omaa mukavuuttaa tämän kylmästä tärisevän eläimen vuoksia.

Pieni ele ei kuitenkaan jäänyt huomaamatta, vaan valvontavideo julkaistiin verkossa. Se lähti nopeasti kiertämään, ja hänen tekoaan ylistettiin sosiaalisessa mediassa, painetussa mediassa ja televisiossa.

Yksi henkilö tunnisti hyväsydämisen naisen ystäväkseen Duygu Elmaksi ja nainen saatiin haastatteluun.

– En voinut kuvitellakaan, että toimintani saisi tällaisen huomion. Olen hyvin yllättynyt siitä, Duygu kertoi The Dodolle. ”Sää oli niin kylmä. En vain kestänyt kun näin sen tärisevän.”

Katso Duygun teko alla olevalta videolta.