Masentunut koira ei suostunut poistumaan raskaana olleen emäntänsä läheltä – lopulta hän ymmärsi koiran yrittäneen pelastaa hänet

Alhanna Butler, ja hänen sulhasensa Ricky, asuivat Doncasterissä Englannissa yhdessä poikansa Lincolnin ja koiransa Keolan kanssa.

Mutta ilman Keolaa, perheen amerikanakitaa, Alhanna ja hänen poikansa eivät luultavasti olisi elossa tänä päivänä.

LUE MYÖS: Hylätty koira sai vihdoin oman kodin – sen reaktio, kun ovi avautuu ensi kerran saa kyyneleet silmiin

Kun Alhanna odotti Lincolnia, hän tunsi pistäviä kipuja alaselässään.

Hän kävi näyttämässä itseään sairaalassa, mutta lääkärit eivät ottaneet naisen kipuja tosissaan vaan sivuuttivat ne raskauteen liittyvinä kipuina.

Facebook/Alhanna Butler

Alhanna palasi sairaalasta kotiin ja jatkoi päivittäisiä askareitaan. Hän pystyi kuitenkin tuntemaan, ettei kaikki ollut kunnossa, vaan hänen kehossaan oli jokin hullusti. Perheen koira Keola pystyi myös aistimaan saman asian.

Akita alkoi käyttäytyä kovin kummallisesti Alhannan ympärillä. Joskus koira vain istui pitkään hiljaa paikallaan tuijottaen Alhannaa. Se pysyi jatkuvasti hyvin lähellä emäntäänsä ja oli hyvin stressaantunut, jos Alhanna poistui kotoa ilman sitä.

Se oli omituista käytöstä, jota Alhanna ei koskaan aiemmin ollut havainnut rakkaassa koirassaan.

Facebook/Alhanna Butler

Keola alkoi myös töniä Alhannan vatsaa ja nuuhkia sitä itkien sekä ulisten kovaan ääneen. Tuolloin Alhanna päätti lopulta kuunnella koiransa varoitusta ja hän palasi sairaalaan, kertoo brittilehti The Mirror.

Ladattuaan kuvan tuijottavasta koirasta sosiaaliseen mediaan Alhannan puhelin pirisi.

”Kuuntele koiraasi”

– Se oli äitini, joka soitti ja sanoi; ’Kuuntele koiraasi, se yrittää kertoa jonkin olevan pielessä!’, Alhanna kertoo.

Sairaalassa hän sai osakseen erilaista kohtelua kuin ensimmäisellä käynnillä. Pitkien ja hartaiden tutkimusten jälkeen raskaana ollut nainen kiidätettiin välittömästi teho-osastolle.

Pian hän sai kuulla käyneensä hyvin lähellä kuolemaa.

Facebook/Alhanna Butler

Lääkärit kertoivat, että Alhannan molemmat munuaiset olivat tulehtuneet, mikä on erittäin harvinaista. Häneen oli pureutunut myös antibiooteille vastustuskykyinen bakteeri, joka tappoi häntä hiljakseen sisäpuolelta.

Lääkäreiden mukaan Alhanna olisi kuollut, ellei hän olisi saanut hoitoa lähipäivien sisällä. Hän taisteli hengestään seuraavien päivien aikana sairaalassa, samalla kun lääkärit yrittivät tehdä kaikkensa pelastaakseen hänet ja hänen pienen lapsensa.

Lopulta laboratoriossa jouduttiin kehittelemään uudenlainen antibiootti, jolla Alhannan bakteeri saatiin hoidettua.

Tarinalla oli onnellinen päätös, sillä nuori äiti toipui ja synnytys sujui lopulta ongelmitta. Pieni Lincoln syntyi täysin terveenä ilman ongelmia.

Facebook/Alhanna Butler

Koirat pystyvät haistamaan joitain sairauksia

Koirien on tieteellisesti todistettu voivan haistaa joitain syöpiä sekä sairauksia. On olemassa koiria, joita on esimerkiksi koulutettu nuuhkimaan juuri tietynlaista ihosyöpää ihmisten ihoilta. Joidenkin tutkimusten mukaan koirat voivat tunnistaa myös eturauhassyövän vain haistamalla ihmisen virtsaa.

Saattaa olla, että Alhannan kohdalla kyse oli vain tuurista, mutta on olemassa myös erittäin hyvä todennäköisyys sille, että Keola todella tiesi ja haistoi jonkin olevan väärässä. Koirien ominaisuudet ovat aivan uskomattomia ja Keolan on tästä malliesimerkki.

Alhanna, joka työskentelee itse hoitoalalla, on asiasta täysin varma:

Facebook/Alhanna Butler

– Minulla ei ole epäystäkään siitä, että minä ja Lincoln emme olisi tässä elossa nyt, ilman Keolaa, hän sanoo.

Äiti kertoo, ettei kyse ollut myöskään ensimmäisestä kerrasta, kun perheen koira osoitti uskomattoman intuitionsa voiman. Se oli myös ensimmäinen, joka ”kertoi” Alhannalle tämän olevan raskaana.

Alhanna ja Ricky olivat itse heittäneet juuri negatiivisen raskaustestin roskiin – tai niin he ainakin luulivat.

Facebook/Alhanna Butler

Kun he palasivat kotiin myöhemmin samana päivänä, Keola oli kaivanut testin roskakorista, ja Alhanna vilkaisi sitä uudestaan huomaten merkin muuttuneen positiiviseksi.

Kun pariskunnan poika Lincoln syntyi, lapsen ja koiran välille muodostui välittömästi uskomattoman tiivis suhde. Vielä vuosia myöhemmin Keola ja Lincoln ovat parhaita ystäviä.

Facebook/Alhanna Butler

Eikä se ole ihme, kaiken tuon jälkeen, mitä perhe on kokenut!

LUE MYÖS: Perhe hankki koiran heti vauvan synnyttyä – nyt kaksikolla on oma kieli, jota kukaan ei ymmärrä

Facebook/Alhanna Butler

Paina JAA-nappia, jotta sinunkin ystäväsi ja perheenjäsenesi saavat lukea tämän koskettavan ja sydäntälämmittävän tarinan!