Mies oli valmis tekemään mitä tahansa sairaan koiransa puolesta – eläinlääkäristä lävähti lopulta 20 000 lasku

Mitä sinä tekisit pelastaaksesi lemmikkisi hengen? Monille lemmikkieläinten omistajille ei ole rajoja tässä asiassa: ihmiset ovat keränneet rahaa maksaakseen suurimmatkin eläinlääkärilaskut, jos se tarkoittaa parhaan ystävänsä pitämistä hengissä.

Lue myös:

Äskettäin eräs mies sai 20 000 dollarin suuruisen eläinlääkärilaskun pelastaakseen rakkaan koiransa, ja hän oli jopa valmis myymään talonsa toteuttaakseen sen. Sen sijan tapahtuikin ihme.

Wiganista Englannista kotoisin oleva Jaxon Feeley omistaa 2-vuotiaan weimarinseisoja nimeltä Rambo. Viime kuussa Feeley koki jokaisen lemmikinomistajan painajaisen, kun nuori koira sairastui yhtäkkiä vakavasti.

– Se alkoi oksentaa, ja oksensi koko yön yli 30 kertaa ja lauantaiaamuna olimme päivystyseläinlääkärissä, Feeley kirjoitti. Rambo oli joutunut hypovoleemiseen sokkiin, ja sillä oli myös maha-suolitulehdus.

Koira vietti useita päiviä tehohoidossa, ja vaikka sen tila vakiintui, hoitolaskut alkoivat pian kasvaa.

– Rambon vakuutus on kattanut sen 6500 puntaa asti. Sen lasku on nyt jopa 11 500 puntaa viikon hoidon jälkeen, Feeley kirjoitti. ”Ei ole tiedossa, kuinka kauan Rambo joutuu olemaan eläinlääkäreillä, ja tehohoidon kustannukset ovat noin 1000 puntaa päivässä. Jos pahin tapahtuu ja Rambo tarvitsee suuren leikkauksen, tämän ja jälkihoidon kustannukset ovat asioita, joita minun on pystyttävä antamaan sille.”

Tähtitieteellisistä kustannuksista huolimatta Feeley sanoi tekevänsä kaikkensa tarjotakseen rakkaalle lemmikilleen tämän tarvitsemaa hoitoa, vaikka se tarkoittaisi oman kotinsa myymistä rahan saamiseksi.

– En helvetissä luopuisi tästä upeasta lemmikistä. Se on vasta nuori, ja se haluaa elää ja olla onnellinen isoveljensä Rockyn kanssa, Feeley kirjoitti.

Tuntemattomat riensivät apuun

Onneksi hänen ei tarvinnut myydä taloaan, kiitos tuntemattomien ystävällisyyden. Hän perusti GoFundMe-tilin, jossa hän selitti Rambon tarinan, ja monet ihmiset innostuivat lahjoittamaan.

Se keräsi enemmän kuin Feeley olisi voinut uneksia: tätä kirjoitettaessa varainkeruu on kerännyt yli 25 000 puntaa, mikä yli kaksinkertaistaa alkuperäisen 10 000 punnan tavoitteen.

Rambon tila alkoi myös parantua, ja se pääsi lopulta kotiin helmikuun 4. päivänä.

– Viimeisen 3 päivän aikana Rambo on kokenut ihmeen, tunti tunnilta sen happitehot ovat nousseet, se on alkanut syömään ja juomaan. Sen keuhkot toipuvat hitaasti, mutta sen suloinen persoonallisuus alkoi nousemaan uudestaan pintaan.

Feeley ja Rambo ovat nyt yhdessä kotona, ja vieraiden ihmisten ystävällisen lahjoituksen ansiosta heillä on varaa Rambon tarvitsemaan hoitoon.

– Ei ole sanoja ilmaisemaan, kuinka kiitollinen olen kaikkien rakkaudesta, tuesta ja lahjoituksista viimeisen kahden viikon aikana. Se tarkoittaa enemmän kuin koskaan osaan kertoakaan, hän kirjoitti.

Ihmiset todellakin ovat valmiita tekemään mitä tahansa lemmikkiensä eteen, ja on innostavaa, kuinka päättäväisesti omistaja halusi pitää koiransa hengissä.

Kiitos kaikille, jotka auttoivat Ramboa! Jaa tämä tarina osoittaaksesi myös kiitollisuutesi.