Naapurit löysivät hylätyn koiran pakkasesta – sen alta paljastui jotain, mikä sai heidät hälyttämään heti apua

Kun kuulet sanan Siperia, mitä sinulla tulee ensimmäisenä mieleen? Joillekin se voi olla vehreää luontoa, metsää ja villieläimiä.

Valtaosa ihmisistä luultavasti kuitenkin saa päähänsä mielikuvan pakkastalvista ja lumen peittämästä karusta maisemasta. Lämpötila alueella voi laskea talvella jopa 40-50 pakkasasteeseen.

LUE MYÖS: Huulihalkioinen poika sai koiranpennun, jolla oli sama vaiva – ensitapaamisella otettu kuva nostaa kyyneleet silmiin

Lue myös: Karannut koira tuotiin poliisilaitokselle – eläimen reaktio sille soitettuun musiikkiin paljasti omistajan

Meille kaikille on selvää, ettet voi jättää lasta ulos tällaisiin olosuhteisiin. Valitettavasti juuri näin tapahtui tässä hyvin oudossa mutta uskomattomassa tarinassa Altain alueella Venäjällä.

Äiti oli hylännyt kaksivuotiaan poikansa ja jättänyt tämän verannalle, kun lämpötila laski alle 20 pakkasasteeseen.

Lapsen selviytyminen yön yli oli lähes mahdotonta – mutta sitten ilmestyi nelijalkainen enkeli ja pelasti lapsen hengen.

Mökissä, jonka verannalle poika oli hylätty, oli myös koira.

Se tajusi pojan vaaran ja päätti toimia.

Mitä koira sitten teki? Se yksinkertaisesti makasi pojan päällä.

Koiran ruumiinlämpö ja turkki onnistuivat pitämään pojan lämpimänä ja hengissä kaksi päivää.

Kahden päivän kuluttua naapurit huomasivat koiran käpertyneenä kuistilla ja tulivat tarkistamaan, että kaikki oli kunnossa. Kun he sitten löysivät lapsen koiran turkin alta, naapurit järkyttyivät perinpohjin, ja hälyttivät heti apua.

Koiran suojelusta ja sankarillisista ponnisteluista huolimatta pikkupoika kärsi akuutista hypotermiasta ja oli erittäin huonossa kunnossa.

Ihmeen kaupalla lapsi selvisi ja toipuminen pystyi alkamaan sairaalassa, kirjoittaa sanomalehti The Siberian Times, josta myös Daily Mail raportoi.

Loktevskin alueen kyläläisten mukaan koiraa kuvataan ”sankariksi” ja se toimi kuin ”enkeli”.

Äiti puolestaan ​​joutui syytteeseen, ja häntä uhkaa mahdollinen vankeustuomio ja lapsen huoltajuuden menettäminen. Äiti palasi kotiin neljä päivää sen jälkeen, kun naapurit olivat löytäneet lapsen, kirjoittaa The Siberian Times.

Ilman tämän koiran osoittamaa uskomatonta huolenpitoa tällä tarinalla olisi voinut olla hyvin erilainen loppu. Mutta kerta toisensa jälkeen nelijalkaiset ystävämme todistavat uskollisuutensa. Ne kävelevät tulen, jään ja veden läpi – suojellakseen meitä ihmisiä. Tämä koira todellakin on sankari.

Tapahtunut ennenkin

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun koira on pelastanut lapsia Siperiassa. Muutama vuosi sitten 3-vuotias Karina Chikitova eksyi ja katosi jäljettömiin koiransa kanssa heidän kodistaan ​​syrjäisessä kylässä Sachassa, Venäjän suurimmassa osatasavallassa.

Alue, jonne hän katosi, oli tunnettu suuresta karhu- ja susikannasta,  Siberian Times kirjoittaa.

Tyttö oli poissa yhdeksän päivää ja selvisi hengissä syömällä marjoja ja nukkumalla nurmikolla. Tytön koira lähti liikkeelle ja löysi läheisen kylän. Sen jälkeen koira osoitti tien pelastustyöntekijöille, ja he puolestaan ​​onnistuivat lopulta löytämään 3-vuotiaan tytön. Vanhemmat olivat olleet huolesta suunniltaan, ja he olivat loputtoman kiitollisia koiralle.

Tytöllä ei ollut muita suurempia vammoja, kuin muutama naarmu jaloissaan.

Molemmat lapset elävät ja voivat hyvin tänään – kaikki uskollisten koiraystäviensä ansiosta. Koirat ovat todella upeita, sankarillisia eläimiä!