Nainen hankki kaverin sokeutuvalle koiralleen: DNA-testi paljasti käsittämättömän yhteensattuman

Elämä voi olla vaikeaa eläimelle, jolla on ongelmia näen kanssa. Siitä tulee paljon helpompaa, jos niiden rinnalla on uskollinen ystävä.

Eräs perhe koki äskettäin suuren yllätyksen, kun he saivat tietää, että heidän näkövammaisella koirallaan ja sen ystävällä oli paljon enemmän yhteistä kuin he aluksi luulivat.

Tennesseeläinen Jane Salazar ja hänen miehensä a vasivat kotinsa katukoiralle nimeltä Diego. He eivät olleet varmoja, minkä rotuinen Diego oli, joten uteliaisuudesta he teettivät koiralle DNA-testin.

Facebook / Jane Flanders Salazar

Tulokset saapuivat

Testi paljasti paitsi koiran rodun (pitbullin ja australiankarjakoiran sekoitus), myös ikävän uutisen sen terveydestä: koira tulisi geneettisen vian takia sokeutumaan parin vuoden sisällä.

Vaikka Jane oli surullinen uutisesta, hän oli päättänyt auttaa Diegoa niin paljon kuin vain pystyi.

– Tutkin asiaa ja selvisi, että yksi parhaista tavoista auttaa sokeutuvaa koiraa on hankkia sille kumppani, johon se on täysin sitoutunut ennen kuin menettää näkönsä, Jane kertoo Newsweekille ja lisää:

– Niinpä aloin etsimään toista koiraa.

Hän meni paikalliseen eläinsuojaan etsimään tätä koiraa ja yksi koira kiinnitti hänen huomionsa heti: Dixie, joka näytti merkittävästi Diegolta.

Jane vei Dixien mukanaan kotiin ja Dixie ja Diego tulivat heti toimeen.

Jane päätti hankkia DNA-testin myös Dixielle – ja se paljasti uskomattoman asian – DIego ja Dixie olivat sisarukset!

Facebook / Jane Flanders Salazar

– Se oli aikamlista, Jane kertoo Newsweekille.

Koirat eivät todennäköisesti kuuluneet samaan pentueeseen, mutta niillä on todennäköisesti samat vanhemmat. Jane epäilee, että molemmat olivat peräisin pentutehtaalta – vastuuton sisäsiitos olisi saattanut johtaa niiden terveysongelmiin.

Uskomaton yhteensattuma silti!

– Olin innoissani saadessani tietää, että nämä sisarukset ovat löytäneet toisensa ja meistä tulee heidän perheensä”, Jane kirjoittaa Facebookissa .

Facebook / Jane Flanders Salazar

Vaikka Diego ja Dixie ovat läheistä sukua, he ovat täysin erilaisia luonteiltaan.

– Toinen on passiivinen, toinen on dominoiva.

Mutta vaikka heillä on erimielisyyksiä on Dixie loistava kumppani Diegolle. Kun se päivä tulee, jolloin Diego menettää näkönsä, on Dixie sen tukena.

Facebook / Jane Flanders Salazar

Mikä uskomaton yhteensattuma! Olemme niin iloisia, että Diegon ja Dixien tiet kohtasivat.

Jaa tämä uskomaton tarina!