Nainen huomasi koiran pudottaneen lelun jalkakäytävälle – käänsi auton ja teki ainoan oikean asian

Me kaikki tiedämme, kuinka paljon koirat voivat kiintyä leluihinsa. Vaikka pehmo-orava olisi suolistettu jo aikapäiviä sitten ja olisi saanut haarniskan kuivuneesta kuolasta, on se silti todella rakas.

Pixabay

Kun eräs nainen sitten näki koiran joutuneen eroon leluistaan, tiesi, hän että hänen täytyisi yrittää auttaa.

Tämä on kertomus pienestä, ystävällisestä teosta.

Englannista Basingstokesta kotoisin oleva Claire Cummings ajoi aiemmin tässä kuussa ystävänsä luokse, kun hän ohitti epätavallisen näyn: jalkakäytävällä makasi täytetty sika…

…ja seinän toisella aidan toisella puolella oli koira:

Facebook/Claire Cummings

Oli selvää, että tämä koira oli pudottanut lelunsa eikä sillä ollut mitään keinoa saada sitä takaisin, paitsi poistua pihalta. Tämä oli kuitenkin ilmiselvästi todella kiltti ja hyvin kasvatettu koira, jolle moinen ei tullut mieleenkään.

– Se olisi voinut helposti hypätä aidan yli, johon se nojasi yrittäessään saada sitä, mutta on ilmeisesti koulutettu erittäin hyvin olemaan hyppäämättä aidan yli, Claire selittää The Dodolle

Claire on hyvin eläinrakas – hän jopa omistaa oman koiranulkoiluyrityksen. Niinpä hän tiesi heti, ettei hän voinut jättäätätä kilttiä koiraa pinteeseen.

Niinpä hän käänsi autonsa ympäri ja antoi possun taikaisin omistajalleen.

Shutterstock

Sankari-Claire

Sankaritekojen ei aina tarvitse merkitä satojen ihmisten pelastamista vuoren jyrkänteeltä. Pienet arjen teot, joissa poikkeaa omista askareistaan tehdäkseen jotain jonkun muun hyväksi ovat yhtä tärkeitä.

Niinpä kun Claire kertoi tapahtumista Facebookin Dogspotting Society -ryhmässä, innostuivat muut ryhmän jäsenet heti. Kertomuksella on nyt lähes 30 000 palautetta ja 500 jakoa ja monet kutsuivat Clairea todelliseksi sankariksi.

Kiitos, että huolehdit tästä koirasta! Olemme iloisia, että se sai lelunsa takaisin.

Jaa tämä sydäntä lämmittävä tarina!