Omistaja ei päässyt pelastamaan koiraansa maastopalojen vuoksi – kuukautta myöhemmin hän ei ole uskoa silmiään

Kun omistaja ei päässyt palaamaan kotiinsa Kaliforniaan vuonna 2018 kotejakin tuhonneideiden tulipalojen vuoksi, hänen rakas koiransa Madison oli ainoa asia hänen mielessään.

Andrea Gaylord rukoili, että se olisi kunnossa. Hän ei kuitenkaan olisi koskaan osannut arvata, kuinka uskollinen ja vahva hänen rakas nelijalkainen perheenjäsenensä olikaan – tai että sillä oli apunaan suojelusenkeli, joka ruokki ja piti siitä huolta.

Lue myös: Mies heittäytyi jäiseen veteen pelastaakseen tuntemattoman koiran – ylistetään nyt sankarina

Andrea oli ollut vaaratilanteen vuoksi neljä viikkoa poissa kotiseudultaan. Kun hän sitten pääsi palaamaan kotiinsa, hän ei ollut uskoa silmiään nähdessään, kuka oli vastassa.

– Olen niin ILOINEN voidessani kertoa, että Andrea sai palata kotiinsa tänään ja SIELLÄ OLI MADISON!!!! Se oli jäänyt suojelemaan sitä, mikä oli jäljellä heidän kodistaan, eikä se KOSKAAN antanut periksi! kirjoitti K9 Paw Print Rescue laajalle levinneessä Facebook-viestissä.

– Madisonin omistaja ei päässyt takaisin kotiinsa maastopalojen levitessä. Hän vain toivoi ja rukoili, että se olisi kunnossa. Kun hän sitten viimein sai luvan palata tontille, jossa hänen talonsa oli aikaisemmin ollut, siellä seisoi Madison. Se ikään kuin suojeli entistä kotiaan. Koskaan ei siis saa päästää irti toivosta! Tekstissä lukee.

Pelastustyöntekijä Shayla Sullivan auttoi tulipalojen aikana Madisonin lisäksi muitakin lemmikkejä selviämään tästä karmeasta tilanteesta. Hän puolestaan kirjoitti näin:

– Olen niin onnellinen, että itken tätä kirjoittaessani! Se ei antanut periksi myrskyjen tai tulipalojen uhallakaan! Sen on täytynyt olla TODELLA rankka kuukausi sille.

Koiran omistaja Andrea Gaylord sanoi, että jälleennäkeminen oli tunteellinen. 

– Ajattele sitä uskollisuutta, kun se on jäänyt näihin olosuhteisiin vain odottamaan paluutani. Jälleennäkemisen hetki oli niin tunteellinen, hän kertoi ABC 10:lle .

”Surrealistista”

Shayla kertoi Facebook-sivullaan etsineensä Madisonia sen jälkeen, kun sen omistajansa oli ilmoittanut tämän kadonneeksi, ja varmisti, että alueella oli ruokaa ja vettä, kunnes omistaja voisi palata. Kesti kuitenkin pitkään, ennen kuin nainen edes näki koiran. Ruoka ja vesi oli aina hävinnyt kupeista, mutta koiraa ei näkynyt.

– Ehdin ruokkia sitä viikkoja, kunnes viimein näin sen. Se oli surrealistista.

Shayla totesi, että omistajat aikovat rakentaa Madisonille uuden talon, jonka vahtimista se voisi pian jatkaa.

Tämä juttu sai kylmät väreet kulkemaan selkäpiitä pitkin. Olen niin onnellinen, että Madison ei antanut periksi. Sen toiminta on vahva todiste siitä, kuinka uskollisia koirat ovat! Kiitos myös näille sankareille, jotka tekivät kaikkensa pitääkseen lemmikit hengissä.

Jaa tämä artikkeli ystävillesi ja perheellesi, jotta useammat ihmiset kuulevat tästä upeasta tarinasta!