Omistaja halusi lopettaa perheen ylipainoisen koiran – silloin eläinlääkäri teki ratkaisevan päätöksen

Sydämetön omistaja pyysi eläinlääkäriä lopettamaan perheen ylipainoisen koiran. 

Silloin eläinlääkäri teki päätöksen, joka muutti koiran elämän lopullisesti.

Kun rakastamme jotakuta, meillä on toisinaan tapana osoittaa se tarjoamalla herkkuja – rakkauden ele, joka on ollut olemassa ammoisista ajoista lähtien.

Siinä ei tietenkään ole mitään pahaa, kunhan pysytään kohtuullisissa annoksissa, etenkin kun kyse on lemmikeistämme, jotka eivät itse aina ymmärrä annoskokojen päälle.

Kai-nimistä kultaistanoutajaa oli ruokittu liikaa ja siitä tuli erittäin ylipainoinen. Kun omistaja huomasi, että Kaille oli kertynyt 45 kiloa ylipainoa ja sille oli tullut liikkumisvaikeuksia, hän tuumi, että paras ratkaisu oli lopettaa eläinparka.

All those wrinkles!

Posted by This is Kai on Thursday, December 20, 2018

Eläinlääkärin päätös

Kaikeksi onneksi eläinlääkäri, jolle omistaja vei Kain lopetettavaksi oli toista mieltä. Hän näki, että Kailla oli mahdollisuus vielä elää pitkä ja onnellinen elämä, kunhan se pääsisi oikeisiin käsiin.

Joten sen sijaan, että Kain olisi annettu nukahtaa ikuiseen uneen, otti eläinlääkäri yhteyttä paikalliseen eläinsuojaan ja pian Kai saikin uuden, rakastavan kodin.

– Eläinlääkärimme auttoi Kaita erittäin paljon. Hän suositteli laihdutusruokavaliota, ja me sitouduimme noudattamaan sitä. Se noudatti sitä, kunnes saavutti 34 kilon tavoitepainon.  Kai itse asiassa painaa nyt 30 kiloa ja on pysynyt samassa painossa yli vuoden. Hedelmät ja vihannekset ovat ainoita muita välipaloja, joita hän saa. Kai sai vesiterapiaa ja päivittäisiä kävelylenkkejä laihtuakseen. Aivan kuten ihmiset. Ensin teimme lyhyitä kävelylenkkejä (kirjaimellisesti 5-10 askelta) kolme kertaa päivässä. Kun sen kestävyys parani, pidensimme lenkkejä. Nyt kävelemme 30-60 minuuttia joka päivä. Joskus se leikkii pallolla, mutta se ei ole suoranaisesti mikään lelumies. Kun se oli ylipainoinen, se rakasti vettä. Luulen, että sillä oli vain niin kuuma ja nivelet niin kipeät, että vesi oli kevyempää, nykyinen omistaja Pam kertoo Bored Panda-sivustolle.

Näin koira Kai elää nykyään

Kailla on nykyään ihan oma Facebook-sivu, This is Kai, jota hänen omistajansa ylläpitää ja jolta sen elämää voi seurata.

Some of the best days are unplanned adventures! Yesterday we traveled from sunrise to sunset- and then some 🚗 🐕…

Posted by This is Kai on Sunday, August 9, 2020

Nykyään se elää aktiivista ja onnellista elämää uuden omistajansa kanssa.

TBT I still love my “swimmers” pose, just feelin’ a lot more fit now!…#weightlosstransformation #rescuedog #rescuedogsofinstagram #yegdogs #100poundsdown #dogsofinstagram

Posted by This is Kai on Thursday, May 2, 2019

Onneksi eläinlääkäri ei suostunut entisen omistajan ajatukseen ja Kai sai uuden, hyvän elämän!