Pariskunta löysi nääntyneen koiran kadulta – yksi vilkaisu paljasti, että heidän oli toimittava nopeasti

Kaduilla on niin paljon kulkukoiria, jotka joutuvat puolustavat itseään.

Onneksi maailmassa on ystävällisiä ihmisiä , jotka ovat valmiita antamaan näille eläimille ruokaa tai lämpöä .

Lue myös:

Shutterstock

Kun eräs nälkäinen kulkukoira haaveili edes ruoantähteistä, se sai enemmän kuin olisi koskaan voinut uneksia .

Kun Jacks Anderson ja hänen vaimonsa pysähtyivät uuteen lounaspaikkaan viime kuussa, he saivat odottamattoman vieraan: eksyksissä olevan pitbullterrierin, joka näytti nälkäisenä katselevan heidän aterioitaan.

– Jalkakäytävällä makasi suloinen pieni hauva, joka selvästi toivoi purtavaa, mutta ei kehdannut pyytää, Jacks kirjoitti TikTokissa. ”Sitten henkilökunta ajoi sen pois”.

He törmäsivät koiraan kuitenkin uudestaan: lähdettyään lounaalta, he näkivät saman koiran vain muutaman korttelin päässä.

Pariskunta päätti auttaa koiraa.

Kuvakaappaus

He antoivat koiralle osan jäljellä olevasta kanastaan. Ystävällisyydestä huolimatta koira näytti epäröivän. Jacks sanoi, että koira piti etäisyyttä häneen, mutta luotti tämän vaimoon.

Lähemmäs päästyään kävi selväksi, että koiralla oli ollut rankka elämä, ehkä jopa ennen kadulla päätymistä.

– Se oli hirveän ujo, mutta kasvoissa ja vartalossa olevien arpien perusteella se oli ymmärrettävää, Jacks kirjoitti.

Koira kuitenkin otti iloisesti vastaan ​​heidän ateriansa – ja pariskunta tajusi, ettei koira ollut syömässä vain itseään varten: se oli raskaana.

Kuvakaappaus

He ymmärsivät, että koira tarvitsi vielä enemmän apua, joten he päättivät ottaa sen luokseen asumaan. He antoivat koiralle nimen Poppy.

”Kyyneleitä silmissä”

Päästyään autoon, Poppy näytti yhtäkkiä rauhallisen seesteiseltä. TikTok-videolla näkyy, kuinka se tuijottaa ulos ikkunasta kaikessa rauhassa. Aivan kuin se olisi tajunnut olevansa hyvissä käsissä.

Jacks katseli koiraa, ja huomasi yhtäkkiä kyyneleet tämän silmissä.

– Aloin kuvata videota, jossa vaimoni lohdutti sitä, ja tajusin, että Poppylla oli kyyneleitä hänen silmistään. En usko, että olen koskaan nähnyt koiran itkevän, ja se teki Jacksiin lähtemättömän vaikutuksen.

Kuvakaappaus

Jacks jakoi sydäntä lämmittävän pelastusoperaation TikTokissa, ja ihmiset olivat selvästi liikuttuneita: videolla on yli 14 miljoonaa katselukertaa.

Mutta se oli vasta heidän tarinansa alkua.

@bajapawstransport

The only thing I struggle with living here are the street dogs. 💔🥺 #dog #rescuedog #fyp #foryourpage #pitbull @princesstigerlily6969

♬ Pieces (Solo Piano Version) – Danilo Stankovic

Pariskunta vei koiran eläinlääkäriin, ja siellä Poppylle annettiin terveen paperit.

– Se oli puhdas ja odotti pentuja, Jacks kirjoitti.

Kun ottaa huomioon, mitä kaikkea se oli mahtanut käydä läpi, ja että se oli vieläpä tiineenä, Poppy oli täynnä elämää ja paljon terveempi, kuin he olisivat osanneet kuvitellakaan.

– Me kuljemma sen vauhdissa, mikä on melko nopeaa, kuten näkyy.

@bajapawstransport

Reply to @manwith2dogs you might want to find a place where you can have a good cry ❤️ #dog #rescuedog #fyp #foryourpage

♬ Somewhere Over The Rainbow_What A Wonderful World – Israel Kamakawiwo’ole

Kulkukoirien tottuminen uuteen kotiin kestää aina jonkin aikaa, mutta Poppy näyttää lämpenevän nopeasti, vaikka se olikin aluksi ujo. Pariskunta kertoo sen asettuneen taloksi, ja olevan erittäin rakastava koira.

– Pari ensimmäistä päivää se vain nukkui sohvalla. Sitten se alkoi muuttua paljon aktiivisemmaksi. Lisäksi se osoitti kiinnostusta perheen muita koiria kohtaan ja se on seurannut kaikkea tekemistäni.

Oli vain ajan kysymys, milloin Poppy synnyttäisi, ja lopulta se sai yhdeksän kaunista ja tervettä pentua: kuusi urosta ja kolme narttua.

@bajapawstransport

Reply to @lorismith222 9 healthy pups – 6 males & 3 females. More to come #dog #dogsoftiktok #rescuedog #puppies

♬ Ho Hey – The Lumineers

Pennut pysyvät heidän hoidossaan, kunnes ne ovat riittävän vanhoja adoptoitavaksi uusiin koteihin.

Mutta Poppy on jo löytänyt omansa: vaikka pariskunnan tarkoituksena oli alun perin vain hetki hoivata Poppya, he päättivät antaa sille pysyvän kodin.

– Poppy jää meille. Opimme siitä jatkuvasti lisää ja rakennamme luottamusta sen kanssa, Jacks kertoi The Dodolle. ”En halua lähettää sitä kenenkään muun, jotta se ei joutuisi käymään sitä kaikkea läpi uudestaan. Se on ansainnut helpon ja hyvän loppuelämän.

Kiitos tälle pariskunnalle, että välitätte niin paljon eläimistä, ja annoitte tälle kulkukoiralle rakastavan kodin.