Parkinsonin tautia sairastava Michael J. Fox esitteli uuden koiransa – sulatti Hollywood-tähtien sydämet

Koirat piristävät niin supertähtien, kuin tavan tallaajienkin elämää. Ei ole väliä kuka olet, mutta mikään ei voita lemmikkikoiraa, jonka luokse tulla kotiin.

Michael J. Fox kertoi faneilleen uudesta lemmikkikoirastaan ja fanit ihastuivat välittömästi kuviin, joita tähti jakaa.

Michael J. Fox lienee yksi maailman rakastetuista tähdistä. Hänen roolinsa Marty McFlyna ihastutti Paluu tulevaisuuteen -trilogiassa. Fox tekee myös mahtavaa työtä kerätäkseen rahaa Parkinsonin taudin tutkimiseen.

Lue myös:

Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Fox rakastaa myös koiria ja hän ilmoitti äskettäin sosiaalisessa mediassa, että hänellä on uusi paras ystävä.

– Hei Blue, tervetuloa uuteen kotiisi! näyttelijä kirjoitti Instagramissa esitellen suloisen koiransa.

Monet Foxin seuraajista, mukaan lukien julkkikset, kuten Jennifer Gray ja Juliana Margulies, kommentoivat viestiä ja onnittelivat Foxia uudesta perheenjäsenestä.

– Voi luoja!!! Niin söpö, kirjoitti Oscar-palkittu näyttelijä Julianne Moore.

Monet ihmiset huomauttivat myös, että Blue näyttää paljon Einsteinilta, Doc Brownin aikamatkustavalta lemmikkikoiralta Paluu tulevaisuuteen -elokuvista.

Fox omisti aiemmin koiran nimeltä Gus, joka oli hänelle erittäin tärkeä. Näyttelijällä diagnosoitiin Parkinsonin tauti 1990-luvulla, ja hän sanoi, että koira oli rakkauden ja tuen lähde hänen terveystaistelunsa ajan.

– Kun saa kroonisen sairauden diagnoosin, saattaa eristäytyä muusta maailmasta ja tekeytyä mahdollisimman pieneksi, eikä tekemistä ole paljon Koira auttaa, Fox kertoi CBS Newsille.

Poistettiin kasvain

Fox sanoi, että koira oli hänelle erityisen tärkeä vuonna 2018, kun hänelle tehtiin leikkaus, jossa selkärangastaan ​​poistettiin kasvain.

Fox kertoi Gusin kierrelleen pyörätuolia ja haukkuneen matalalla äänellä. Sitten se oli istunut Foxin eteen ja katsoneen häntä kuin sanoen: ”Kaikki tulee menemään hyvin”.

Valitettavasti Gus kuoli vuonna 2021 12-vuotiaana . Fox muisti rakkaan lemmikkinsä ”suurena koirana ja uskollisena ystävänä”.

On aina sydäntä särkevää, kun rakas koira kuolee, eikä mikään voi korvata sitä. On kuitenkin ilo nähdä, että Fox on avannut sydämensä nyt toiselle koiralle.

Blue tulee ilahduttamaan Michaelia takuulla valtavan paljon. Onnea uudesta perheenjäsenestä!

Jaa tämä artikkeli, jos sinäkin rakastat Michael J. Foxia.