Reipas hypokoira haki mehun omistajalleen – mutta katso nyt, kun sen viekas taka-ajatus paljastuu

Palvelukoira Darby on koulutettu hakemaan mehua emännälleen, jotta hänen verensokeritasonsa pysyvät hyvällä tasolla.

Mutta fiksulla koiralla on joskus toinenkin aspekti tästä transaktiosta kiikareissaan – ja nyt sen ovelat teot hauskuuttavat sosiaalisessa mediassa.

Hypokoirat ovat palveluskoiria, jotka ansaitsevat suurta kiitosta. Ne on koulutettu auttamaan diabeetikoita pitämään kirjaa verensokeritasoistaan. Ja tietysti ne ovat myös suurimmalle osalle myös nelijalkaisia ​​perheenjäseniä.

LUE MYÖS: ”Kovanaamainen” poliisikoira tapasi vauvan ensi kertaa – sen reaktio on saanut miljoonat pidättämään hengitystä

Koulutuksessaan koirat oppivat, että jos omistajan haju muuttuu on aika muuttaa omistajan verensokeritasoa erinäisillä toimenpiteillä, esimerkiski nauttimalla mehua.

Abbey Karnen koiralle Darbylle tämä tarkoittaa juurikin mehujuomien hakemista hänelle, kun emännän verensokeritaso on laskenut.

Riittäköhän viisi mehua?

Nyt Darby menestyy sosiaalisessa mediassa – mutta se ei johdu vain siitä, että se on niin hyvä siinä, mitä tekee.

Tiktok-sovelluksessa leviää nyt Abeeyn jakama video, joka on saanut sadat tuhannet katsojat painamaan tykkää-painiketta.

Videolla Abbey selittää, että Darbylla on joskus toiminnassaan taka-ajatuksia…

Videolla näemme kuinka Darby tuo hänelle mehun. Ja sitten vielä yhden. Ja vielä yhden. Ja sitten vielä yhden…

Se toivoo nimittäin saavansa namin aina kun tuo mehun. Mikä viekas herkkusuu!

LUE MYÖS: Nainen löysi pahvilaatikosta parin tunnin ikäisen villisian – heidän yhteinen elämänsä ihastuttaa nyt maailmalla

Mikä älykäs ja ihana koira! 

Jaamme tämän julkaisun käyttääksemme myös tilaisuutta hyväksemme osoittaaksemme kiitosta kaikille palveluskoirille, jotka tekevät tärkeää työtä joka päivä!