Ukrainalaiset koirat seisoivat jonossa kadulla – syy on saanut ihmiset kyyneliin

Venäjän hyökkäys Ukrainaan on pakottanut miljoonat ihmiset pakenemaan kotimaastaan. Monet ovat onnistuneet ottamaan rakkaat eläimensä mukaansa tielle, mutta monet ovat joutuneet jättämään lemmikit jälkeen.

Eläinten ystävä Nate Mook ja hänen kollegansa tekevät kaikkensa varmistaakseen, että oman onnen nojaansa jätetyt eläimet voivat hyvin.

Miljoonat ihmiset ovat joutuneet pakenemaan Ukrainan sodan syttymisen jälkeen.

Venäjän hyökkäysten vuoksi ihmiset ovat joutuneet jättämään kotinsa ja valitettavasti myös nelijalkaiset perheenjäsenensä.

Eläimet jätetään oman onnensa nojaan, ja ilman ihmisiä heidän on kuljettava kivinen tie selvitäkseen.

Lue myös: Hylätyn kissan “hämähäkin jaloilta” näyttävä turkki kauhistutti auttajia – 2 tuntia myöhemmin sitä ei ole tunnistaa

Onneksi on kuitenkin ihmisiä, jotka tekevät kaikkensa saadakseen nämä eläimet kiinni ja parantaakseen niiden elämää.

Ei voinut uskoa silmiään

Nate Mook on yksi vapaaehtoisista, jotka auttavat perheensä ja kotinsa menettäneitä eläimiä muun muassa antamalla niille ruokaa.

Kun Nate Mook näki kuinka huonosti monet eläimet voivat kadulla, hän perusti ruokintapisteen. Kun hän seuraavana päivänä palasi, hän ei voinut uskoa silmiään.

Jonossa ruokintapisteen edessä seisoivat ukrainalaiset koirat odottamassa vuoroaan syömään. Ne olivat kaikki tottelevaisia ja kunnioittavia toisiaan kohtaan.

Nate jakoi hetken Twitterissä.

”En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa”, hän kirjoittaa.

Nate ja hänen kollegansa taistelevat jatkuvasti auttaakseen poloisia eläimiä, mutta tarvitsevat jatkuvasti uusia lahjoituksia voidakseen antaa eläimille sen, mitä he tarvitsevat.

Onneksi ihmiset ovat osoittaneet hyvyytensä ja lahjoittavat rahaa usein.

Eläimet olisivat aivan yksin ja nälkäisiä, ellei kaikkia näitä vapaaehtoisten hyviä sydämiä olisi. 

Tälle on vaikea löytää sanoja. Ajatukseni ovat jokaisessa elävässä olennossa, joka on sodasta kärsinyt.