Uskollinen kulkukoira suojeli loukkaantunutta ystäväänsä sen jäätyä auton alle – tätä on tosi ystävyys

Koirat ovat uskollisia ja suojelevia eläimiä. Ne ryhtyvät aina vaistomaisesti suojelemaan ystäviään ja rakkaitaan.

Juuri näin kävi muuan kulkukoiralle, jonka löydettiin suojelemasta loukkaantunutta ystäväänsä.

Kun teksasilainen Betty Walter, sai tekstiviestin ystävältään auton alle jääneestä koirasta hän oli kiinni töissä ja ehdotti SPCA-ambulanssin soittamista eläinparan avuksi.

Kuvakaappaus

Tunteja myöhemmin kukaan ei kuitenkaan ollut hakenut koiraa, joten Walter päätti mennä hakemaan sen itse.

Kun Betty saapui paikalle, hän näki kuitenkin jotakin todella liikuttavaa – loukkaantuneen koiran seurana oli toinen koira.

Loukkaantuneesta koirasta huolehtiva sankarikoira piti muita koiria loitolla, eikä tuntunut aluksi luottavan ihmisenkään apuun.

– Kun nousin autostani katsomaan sitä, se juoksi minua kohti… Minun piti vakuuttaa sille, että olin paikalla auttamassa, hän kertoi Dodolle.

Pienen vakuuttelun jälkeen Walter onnistui saamaan loukkaantuneen koiraparan laatikkoon ja autoonsa. Oli kuitenkin selvää, ettei sen huoltaja aikonut päästää sitä lähtemään tuntemattoman ihmisen matkaan ilman sitä, joten Walter päätti pelastaa molemmat koirat.

Molemmat saivat uuden kodin

Walter otti koirat kotiinsa. Hän antoi loukkaantuneen koiran nimeksi Betty Whiteedesmenneen eläimiä rakastavan näyttelijän mukaan, ja sen uroskumppanilleen nimeksi Allen, oletettavasti Whiten aviomiehen Allen Luddenin mukaan.

Koirat ovat pysyneet erottamattomina.

Allen oli Bettyn hänen tukenaan koko sen toipumisen ajan, ja heti kun se pääsi taas kävelemään, ne leikkivät innoissaan uuden sijaiskotinsa pihalla.

Betty Whitella oli murtunut lantio ja se joutui leikkaukseen, mutta on on toipunut hyvin.

– Betty White voi hyvin, Walter kertoo TikTokissa ja lisää:

– Se kävelee jo paljon paremmin.

Erottamattomat

On selvää, että koirista on tullut erottamaton kaksikko – mutta yksi varjopuoli niiden vahvassa siteessä on: on paljon vaikeampaa löytää uutta kotia kahdelle koiralle kuin yhdelle.

Walter kertoo, ettei valitettavasti voi adoptoida koiria itse lopullisesti. Hänellä on jo ”talo täynnä koiria” ja kolme työtä.

Hän kertoi The Dodolle, että Betty on edelleen toipumassa, joten kestää vielä jonkin aikaa, ennen kuin koirat voivat muutaa uuteen kotiin sellaisen löytyessä.

– Ne todella rakastavat huomiota, Walter kertoo The Dodolle. 

– Ne tarvitsevat jonkun, joka antaa niille paljon suukkoja ja halauksia. Pitääkseen ne turvassa ja saadakseen ne tuntemaan olonsa turvalliseksi.

Mikä sydäntä lämmittävä ystävyys!

Toivomme, että kun sen aika koittaa, ne löytävät täydellisen loppuelämän kodin, jossa voivat olla yhdessä.

Jaa tämä upea tarina, jos rakastat koiria!