Ystävät väittivät naisen koiran kuolleen – outo puhelu 2 vuotta myöhemmin paljasti karmivan totuuden

On aina sydäntäsärkevää, kun lemmikki kuolee – mutta entä jos saisit tietää vuosia myöhemmin, että lemmikkisi onkin vielä elossa ja odottaa sinua?

Tämä on epätodennäköinen tarina naisesta, joka oli äärimmäisen iloinen saatuaan jälleen luokseen koiransa, jonka hän luuli pitkään kuolleena.

Maile Trist adoptoi koiransa Jazzyn California Humane Societysta neljä vuotta sitten ollessaan 16-vuotias, ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä, kirjoittaa The Dodo.

– Laitoin käteni häkkiin, ja se käveli automaattisesti suoraan luokseni heiluttaen häntäänsä ja laittoi päänsä käteeni, nainen kertoi The Dodolle.

– Aloin itkeä, koska olin löytänyt koirani!

”He kertoivat minulle, että koirani kuoli”

Mutta elämä ja epätavalliset olosuhteet rikkoivat pian heidän kauniin ystävyytensä. Maile muutti Kaliforniasta Kansasiin ja päätti antaa pariskunnan hoitaa Jazzya väliaikaisesti, kunnes hän olisi asettunut uuteen kotiin.

Pariskunnalla ei ollut kuitenkaan aikomusta antaa Jazzya takaisin ja he estivät Mailea tapaamasta sitä:

– He estivät minut, Maile kertoi Local 12:lle. ”En saanut heihin yhteyttä, ja lopulta he kertoivat minulle, että koira oli kuollut.”

Maile oli murtunut – hän ei ollut saanut olla koiransa kanssa sen viimeisinä hetkinä.

Odottamaton soitto

Tarina sai kuitenkin odottamattoman käänteen. Noin puolitoista vuotta sen jälkeen, kun Maile sai tietää, että hänen koiransa oli kuollut, hän sai puhelun eläinten turvakodista ja sieltä sanottiin, että heillä on hänen koiransa.

Kansasin Cowley County Humane Society löysi pienen koiran louhoksesta. Koiran mikrosirun mukaan sillä oli omistaja Kaliforniassa.

Kävi ilmi, että omistaja oli Maile ja koira Jazzy, oli niin sanotusti ”palannut kuolleista”.

Ei ole selvää, missä Jazzy on ollut viime aikoina, mutta pariskunta oli ilmeisesti valehdellut Mailelle koiran kuolemasta, jotta he voisivat pitää sen itsellään ja lopulta hylänneet sen.

Jazzia koiria
Kuva: FACEBOOK / COWLEY COUNTY HUMANE SOCIETY

Maile oli järkyttynyt ja iloinen eikä epäröinyt noutaa Jazzya tarhasta. ”Itkin ja tärisin, koska olin vain niin iloinen, että se oli vielä elossa ja sain vihdoin viedä sen kotiin”, Maile kertoi Local 12:lle.

– Itkin koko matkan sinne ja se on melkein kolmen tunnin ajomatka. En voinut uskoa, että se oli vielä elossa, enkä tiennyt, kuinka se päätyi niin kauas, mutta siinä hetkessä en välittänyt.

Suloinen jälleennäkeminen

Huolimatta epätavallisista olosuhteista, jotka olivat pitäneet heidät erillään niin kauan, rakkaus Mailen ja Jazzyn välillä ei ollut hävelnnyt. Tultuaan tarhalle hakemaan kadonnutta koiraansa, Jazzy juoksi suoraan hänen luokseen.

– Koko ajomatkan ajankin Jazzy oli kiinni minussa.

– Olen niin pahoillani, että annoin sen niille ihmisille, ja tunnen siitä syyllisyyttä. Olen niin iloinen, että sain hänet vihdoin takaisin.

Minkälaiset ihmiset kertovat omistajalle koiran kuolleen ja pitävät koiran itse? Onneksi tämä päättyi lopulta hyvin!