Laiminlyöty koira ei nähnyt turkkinsa alta – katso nyt, kun siltä poistettiin 7 kiloa turkkia

Se, että eläimet ympäri maailmaa tulevat kaltoinkodelluiksi ja hylätyiksi, ei valitettavasti ole mitään uutta. Siitä huolimatta on yhtä surullinen joka kerta, kun näkee laiminlyödyn eläimen.

Onneksi on myös ihmisiä, jotka päivittäin ja ympäri vuorokauden tekevät kaikkensa antaakseen niille uuden kodin ja mahdollisimman rakastavan ja onnellisen elämän.

WHO arvioi, että maailmassa on noin 200 miljoonaa kulkukoiraa. Eläimiä, jotka eivät ehkä koskaan saa tuntea oloaan rakastetuksi.

Eläimiä, jotka kamppailevat löytääkseen ruokaa ja taistelevat joka päivä selviytyäkseen kaduilla.

Kuva: Youtube

Onneksi on suurisydämisiä järjestöjä ja vapaaehtoisia, jotka tekevät kaikkensa, jotta mahdollisimman monet koirat pääsisivät turvaan.

Yksi sellainen koira on Nexxus, joka löydettiin vainajan asunnosta St. Louisissa.

Kiireellinen hoidon tarve

Kukaan ei tiedä, kuinka kauan koiraparka eli eristyksissä ulkomaailmasta, mutta yksi asia oli varmaa – se tarvitsi hoitoa nopeasti.

Koira oli järkyttävässä kunnossa. Sen turkki oli yksi suuri tupsu jonka läpi Nexxus tuskin näki ja sen pelastajat saattoivat tuskin päätellä, millainen eläin kaiken sen karvan alla oli.

Ensimmäinen iso asia listalla olikin viedä koira organisaation traumakeskukseen ja yrittää ratkaista sen turkki-kriisi.

Kaksi ihmistä yhdistivät voimansa poistaakseen pahimmat takut mahdollisimman nopeasti.

7 kiloa turkkia

Koiraparka oli sekä järkyttynyt, että helpottunut vapaaehtoisten työstä. Minuutti minuutilta se tunsi olonsa kevyemmäksi ja liikkuvammaksi, ja kun oli aika poistaa turkki kasvoilta ja tassuista, se nukutetaan, jottei se ahdistuisi liikaa.

Kaikki antoivat kaikkensa auttaakseen koiraa paranemaan ja pian ylimääräinen turkki oli poissa ja koira pääsi pesulle.

Nexxukselta ajeltiin kaiken kaikkiaan 7 kiloa turkkia pois ja koirasta tuli näinollen 7 kiloa kevyempi. Suuri paino pienen koiran harteilta!

Adoptio pois

Muutos on uskomaton. Isojen tupsujen taakse piiloutui suloinen pieni koira, jolla on suuret silmät.

Youtubessa monet ovat kommentoineet uskomatonta muutosta.

– Maagista, yksi kirjoittaa.

– Uskomatonta, mutta totta, kirjoittaa toinen.

Kuva: Youtube

Pikkukoira sai nimekseen Nexxus ja heti kun se oli valmis, se pääsi rakastavaan loppuelämän kotiin, jossa voi elää onnellisena elämänsä loppuun asti.

Katso Nexxuksen muodonmuutos alla olevasta videosta:

Vertaansa vailla oleva muodonmuutos. Voit vapaasti jakaa artikkelin, jos olet samaa mieltä ja toivotat Nexxukselle kaikkea hyvää!