Lehmä, jota uhkasi kurja kohtalo hyppäsi vesiliukumäkeen ja liukui vapauteen – pako kuin suoraan Hollywoodista

Eläimet ovat niin paljon viisaampia kuin usein ajattelemme. Ne saattavat hyvinkin aistia, että tauraskirves häämöttää lähitulevaisuudessa.

Tämä lehmä aisti sen varmasti, mutta se halusikin vielä elää. Niinpä se pakeni – ja mikä pako siitä tulikaan! Aivan kuin Hollywoodista – täynnä jännittäviä käänteitä.

Brasiliasta kantautuu tämä uskomaton tarina urheasta lehmästä, joka päätti uhmata kurjaa kohtaloaan.

São Paulon Nova Granada toimii näyttämönä näille elämää suuremmille tapahtumille.

Kuvakaappaus

Liukui vapauteen

Eräänä päivänä muuan lehmä haistoi palaneen käryn – se tiesi, että oli vaarassa joutua jonkun lautaselle. Se ei upealle sankerillemme sopinut, se halusi vielä elää.

Niinpä se päätti paeta.

Lehmä onnistui kuin onnistuikin pakenemaan karjatilalta, jolla se oli kasvanut.

Lopulta lehmän matka kohti vapautta johdatti sen paikoista odottamattomimpaan: läheisen lomakeskuksen vesiliukumäkeen.

New York Postin mukaan tarinamme sankari kiipesi portaita vesiliukumäkeen, jonka jälkeen sen nähtiin etenevän liukumäkeä varoen alas – aina altaaseen asti, josta se lopulta tavoitettiin.

Yksi yllättävimmistä, satumaista tunnelmaa tarinaan lisäävistä seikoista on se, että liukumäki todellakin kesti lehmän painon – New York Postin tietojen mukaan liukumäki nimittäin oli suunniteltu kestämään vain 450 kiloa urhean sankarimme painaessa kunnioitettavat 700 kiloa.

Kuvakaappaus

Sai armoa

Lehmä oli ollut oikeassa sitä uhkaavasta kohtalosta – se oli ollut määrä teurastaa, mutta kuten kaikkissa hyvissä seikkailuissa, on tässäkin onnellionen loppu: nelimahainen ystävämme todella liukui vapauteen ja sai sen vuoksi armoa!

IHeartRadion mukaan tilan omistaja, jolta lehmä oli karannut, oli niin huvittunut, jopa liikuttunut, lehmänsä eeppisestä paosta, että päätti säästää sen hengen ja pitää seikkailijan lemmikkinään.

Lehmä on nyt saanut uuden, sopivan nimen: Tobogã, eli ”liukumäki” portugaliksi.

https://www.youtube.com/watch?v=OitimtJ6Bw8

Ihmiset eivät usein ajattele lautaselle päätyviä eläimiä, ennen kuin tällainen epätavallinen pakotarina osoittaa, kuinka paljon ne haluavat elää.

Toivomme, että Tobogãlla on pitkä, onnellinen elämä nyt, kun sen ei tarvitse huolehtia pataan päätymisestä – tämä todella oli yksi lasku vesiliukumässä, joka todella kannatti.