Pikku vasikka oli jäätyä kuoliaaksi pakkaseen – sitten se koki yllättävän pelastuksen

Kuten me ihmiset, ovat myös monet eläimet alttiita kylmän sään vaaroille.

On todella inspiroivaa lukea siitä, kun autamme toisiamme. Siksi on välillä mukava palata muistelemaan vähän vanhempiakin tapauksia, kuten esimerkiksi tämä.

Kuvakaappaus

Dean Gangwer kasvattaa karjaa maatilallaan Indianassa. Eräänä kylmänä aamuna vuonna 2015 hän löysi odottamattoman tulokkaan tilaltaan.

Yksi hänen lehmistään oli synnyttänyt hänen huomaamattaan keskellä yötä. Valitettavasti se oli synnyttänyt vasikkansa lumihankeen, ja vastasyntynyt oli aivan jäässä.

Vasikkaparka tuskin hengitti eikä voinut edes pitää silmiään auki. Dean tiesi, että oli toimittava nopeasti ja niinpä hän ajoi lehmän nopeasti kotiinsa yrittääkseen pelastaa sen hengen.

kokemuksensa perusteella hän tiesi, että hänen täytyi saada vasikka kuumaan kylpyyn… Kaikeksi onneksi Deanilla sattui olemaan täydellinen lehmänkokoinen kylpy valmiina: hänen ulkoporeammeensa!

Kuvakaappaus

Suunnitelma onneksi toimi täydellisesti.

– Hyppäsin veteen täysissä pukeissa, pidin Leroyta pystyssä, jotta se ei hukkuisi, ja se ja minä kävimme mukavassa tunninpituisessa kylvyssä, Dean kertoo WRTV:lle

Rentouttavan porealtaassa käymisen jälkeen maanviljelijä kääri vasikan lämpimiin sähköhuopiin.

LUE MYÖS: Veneestä pudonnut mies joutui merihätään keskellä yötä – pelastui varmalta kuolemalta hylkeen ansiosta

Kuvakaappaus

Pikku-Leroy

Dean antoi vasikan nimeksi Leroy ja sen ruumiinlämpö palautui pian kylvyn jälkeen normaaliksi jolloin se oli valmis liittymään laumaansa.

Onneksi Deanilla leikkasi! Jaa tämä inspiroiva tarina!