Lapset toteuttivat äidin viimeisen toiveen – katso, kuka sairasvuoteen vierelle astelee

Eläimet voivat tuoda niin paljon lohtua hädän hetkellä, eikä ole epätavallista, että monet ihmiset haluavat elämänsä viime metreillä seuraa rakkaista lemmikseistään, tai että sairaaloissa on jopa hevosia tuomassa lohtua sairaille.

Lisa McDonald ja hänen sisarensa ovat hoitaneet sairasta äitiään, joka on ollut palliatiivisessa hoidossa.

He miettivät tapoja tehdä hänen viimeisistä päivistään erityisiä ja keksivät loistavan idean äitinsä elinikäisestä pakkomielleestä klassiseen Disney-elokuvaan Bambiin .

– Hänellä on Bambi-patsaita kaikkialla, hänellä on yllään Bambi T-paita sängyssään, Lisa kirjoitti Facebook-viestissä The Kindness Pandemic -ryhmässä ja jatkaa:

– Siskoni ja minä ja muu perhe, joka tukee meitä, käytämme myös Bambi-t-paitoja… me kutsumme niitä hoitopuvuksimme.

Kuvakaappaus

Idolin vierailu

Kun äidin terveys heikkeni, perhe päätti yllättää hänet todella erityisellä vieraalla, nimittäin tosielämän Bambin!

Upea kohtaaminen kuvattiin videolla.

Kun peura astelee huoneeseen, äiti on silminnähden ilahtunut ja hämmästynyt yllätyksestä.

Peura, jonka nimi sattuu olemaan Bambi, tuli käymään Chris ja Simone -nimisen pariskunnan ylläpitämältä kotieläintarhalta. Bambi oli jäänyt orvoksi ja pariskunta piti siitä huolta.

Lisa kertoo, että he tekivät erikoisvierailun ja ajoivat kaksi tuntia Melbournesta silkkaa hyväsydämisyyttään tuodakseen iloa tälle peuroja rakastavalle vanhalle naiselle.

Kuvakaappaus

– En voi kiittää heitä kylliksi siitä, mitä he ovat tehneet äitini ja perheeni eteen, Lisa kiittelee.

On selvää, kuinka tärkeitä Bambi ja peurat ovat olleet tämän naisen elämässä, ja vierailu oli varmasti hänen viimeisten päiviensä kohokohta.

Hänen tyttärensä kertovat, että äiti pitää pakkomieltestään tiukasti kiinni aina hamaan loppuun saakka: äiti tullaan tuhkaamaan yhdessä hänen Bambi -paidoistaan.

https://www.youtube.com/watch?v=UDv3XpPT0VU

Olemme niin iloisia, että tämä nainen sai niin paljon iloa tämän suloisen peuran vierailun ansiosta! Tämä jos jokin osoittaa eläinten lohduttavan voiman.

Jaa tämä suloinen, sydäntä lämmittävä tarina!