Nainen löysi oudon karvapallon koiran pedin vierestä – säikähti nähtyään pienen silmäparin

Moni on varmastikin kokenut sen hetken, kun elottomaksi luultu esine tai asia alkaakin yhtäkkiä liikkua. Tämä tapahtui myös naiselle, joka huomasi jotain kummallista koiran sängyn vieressä.

Cheyenne Benzo oli kotonaan tyttärensä ja koiransa Sheldonin kanssa, kun hän äkkiä huomasi jotain oudon näköistä lattialla. Lähellä Sheldonin koiranpetiä lattialla oli karvapallo.

Lue myös:

– Olen tottunut siihen, että sekarotuisesta koirastani irtoaa karvapalloja kaikkialle, omistaja kertoi The Dodolle.

Tällä kertaa karvapallo kuitenkin näytti oudolta. Se oli huomattavasti tiiviimmän näköinen – ja yhtäkkiä se alkoi liikkumaan.

Cheyenne kuvailee, kuinka hän ensin oli yllättynyt, sitten hän polvistui taskulampun kanssa tarkastelemaan karvapalloa tarkemmin. Silloin hän huomasi, että sillä oli silmät.

Suureksi hämmästyksekseen hän huomasi, että se, mitä hän aluksi luuli tavalliseksi karvapalloksi, olikin pieni vihreä puumetsäkonna, jonka tahmea pinta oli kerännyt Sheldonin karvaa. Karvaa oli niin paljon, että sammakko ei voinut edes hypätä.

– Se antoi minun poistaa hieman karvaa ennen kuin yritti hypätä uudelleen, mutta pieni raukka oli kovilla. Niinpä nostin sen ylös ja huuhdoin sen vedellä. Sammakko oli erittäin rauhallinen ja antoi minun pestä sen ilman vastustusta, Cheyenne Benzo kertoi.

– Olen siitä, että pystyin näyttämään tyttärelleni, kuinka huolehtia ja auttaa kaikenlaisia olentoja. Tyttäreni iloitsi, kun saimme vapautettua sen luontoon. Aion kannustaa tähän käytökseen tulevaisuudessakin, Cheyenne sanoi.

Lapselle näyttäminen, kuinka huolehtia eläimistä ja luonnosta, on korvaamatonta. Kiitos tästä kauniista tarinasta!