Tiedätkö, miltä kengurun pussi näyttää sisältä? Video on järkyttänyt jo tuhansia

Eläintenhoitajan jakama video kenguruemon pussista on saanut ihmiset haukkomaan henkeä.

kenguru
Kuva: Shutterstock

Kun ajattelet kenguruemon pussia, millainen kuvittelet sen olevan sisäpuolelta?

Ainakin monet TikTok-käyttäjät ovat kuvitelleet pussin olevan sisältä samalla tavalla karvaisen pehmeä kuin ulkopuoleltakin. Mutta nyt eräs eläintenhoitaja on paljastanut totuuden.

Lue myös:

Floridalaisen Animal EDventure Park & Safarin eläintenhoitaja päätti jakaa TikTokiin videon, jossa kurkistaa kenguruemon pussin sisälle.

Pehmeän karvapeitteen sijaan kengurun pussi olikin punertava ”lihasäkki”. Se on paikka, jonne poikanen kiipeää imemään maitoa äitinsä nisästä.

Video on aiheuttanut laajaa kauhistusta ja järkytystä. Monet kommentoijat ovat myöntäneet olleensa täysin tolaltaan ja jopa traumatisoituneita. Asiasta on kirjoittanut myös New York Post.

– Ihmisten ei ollut ikinä tarkoitus nähdä tätä, totesi eräs jäskyttyneenä.

– Luulin sen olevan pörröinen sisältä, toinen kommentoi.

Juttu jatkuu upotuksen jälkeen. Huom! Video voi järkyttää herkimpiä.

@animaledventures

Checking On Kalins Baby Inside Her Pouch! Want To Visit Our AMAZING #Animals ? Reserve Space Now www.AnimalEDventures.com #ForYouPage #FORYOU #FYP

♬ original sound – Animal EDventure Park & Safari

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Live Science -sivuston mukaan kengurun pussin sisäpuoli on verrattavissa ihmisen ranteen sisäpuolen ihoon. Pussissa on hyvin lämmintä, lähes yhtä lämmintä kuin emon kehon lämpö. Poikanen kömpii pussiin heti syntymänsä jälkeen ja viettää siellä noin 4,5–5 kuukautta imien emon maitoa.

Koska pieni kenguru ei poistu pussista, se hoitaa myös tarpeensa siellä. Emo puolestaan puhdistaa pussin tunkemalla koko päänsä sinne ja lipomalla kieltään poistaakseen lian ja jätökset.

Tämä uusi tieto kengurun pussin sisäpuolesta on varmasti yllättänyt monet. Se osoittaa, että luonnossa on edelleen paljon salaisuuksia, jotka vain odottavat paljastumistaan!