Kaverukset pysähtyivät katselemaan hirveä metsän reunassa – päätyivätkin keskelle pelastusoperaatiota

Ei sitä joka päivä näe elävää hirveä tien varrella, mutta joskus näin tapahtuu.

Jos olet autolla liikenteessä, hirven nähdessä kannattaa aina hidastaa vauhtia, sillä se voi äkkiarvaamatta rynnätä tielle. Törmäys hirven kanssa voi päättyä vakavin seurauksin.

Alla olevan videon kaverukset pysähtyivät kuitenkin kokonaan, kun he eräänä päivänä näkivät hirven tien varressa.

Hirvi näytti jostain syystä stressaantuneelta. Se ei juossut metsän suojaan, vaan pysyi paikallaan, aivan kuin se suojelisi jotakin aidan vieressä olevaa.

Sitten ystävykset kuulivat huudon.

Aidan alaosaan oli sotkeutunut pieni hirvenvasa.

Lue myös: Nainen luuli ottaneensa tavallisen kissanpennun – pian hän kuitenkin tajusi, minkä kanssa oli tekemisissä

Stressaantunut emo katsoi miehiä kauhuissaan osoittaen selvästi, ettei se halunnut heidän lähestyvän poikastaan. Miehet kuitenkin ymmärsivät, että vasikka ei pääse vapaaksi itsekseen.

Kaverukset tekivät päätöksen, että vain toinen lähestyisi hirviä, jotta tilanne olisi mahdollisimman vähän pelottava. Toinen jäi taemmas ja alkoi kuvaamaan tilannetta.

Emo ryntäsi aluksi miestä kohti, kuin pelotellakseen tätä. Kun mies hitaasti kuitenkin tuli lähemmäs, emo siirtyi kauemmaksi. Se pelkäsi, mutta ei kuitenkaan halunnut jättää poikastaan.

Kun mies oli vasan luona, hän otti pihdit esiin ja alkoi leikata aitaa. Emo ryntäsi kohti metsää ja palasi sitten takaisin. Se oli silminnähden huolissaan.

Hetken kuluttua vasikka oli vihdoin vapaa.

Alta näet koko pelastusoperaation.

Mikä onni vasan kannalta, että nämä nuoret miehet sattuivat paikalle! Kaikkien on hyvä kuitenkin muistaa, että hirvet voivat olla aggressiivisia – varsinkin, jos niillä on vasoja. Nämä miehet olivat erittäin rohkeita!

Oletko samaa mieltä, että nämä miehet olivat sankareita? Jaa tämä artikkeli osoittaaksesi heille kunnoitusta!