Koira hiipi koalan selän taakse – kun se kääntyi, tapahtui jotain todella suloista

Koira näki janoisen koalan juomassa. Ei kuulosta niin erikoiselta, vai mitä?

Jotain tässä videossa kuitenkin on, sillä se on kerännyt miljoonia katselukertoja!

Vuosi 2020 oli synkkä vuosi. Yksi sen vuoden traagisimmista tapauksista olivat järkyttävät metsäpalot, jotka tuhosivat 17 miljoonaa hehtaaria metsää, minkä seurauksena tuhansia koteja tuhoutui ja useita ihmisiä ja eläimiä kuoli.

– Yksi syy siihen, että Australian on kärsinyt niin kovasti, ovat ennätyskorkeat lämpötilat    viimeiset neljä kesää ovat olleet erittäin kuumia. Tämä tarkoittaa, että Australia on keskellä kuivakautta, joka on historian pahimpia. Kuivuus yhdistettynä Australian pitkittyneiden sateiden vähentymiseen, alhaiseen kosteuteen, voimakkaisiin tuuliin ja pidempiin metsäpaloihin, valitettavasti luovat puitteet näille ennätyksellisen pahoille paloille, kirjoittaa WWF verkkosivuillaan.

Ympäri maailman ihmiset seurasivat tilannetta sydämet särkyneinä.

LUE MYÖS: Kärppä hiipi perheen trampoliinille – hetkeä myöhemmin kukaan ei voi lopettaa nauramista

Sankari

Kriisien keskellä kuitenkin usein nousee esiin myös sankareita, ja monet auttoivatkin pelastamaan hengenvaarassa olevia eläimiä ja ihmisiä

Rusty-koira on oiva esimerkki tällaisesta sankarista. Kun se eräänä päivänä oli pihalla, se huomasi siellä yllättävän vieraan juomassa vettä, raportoi Animal Channel.

Se oli koala!

Koira hiipi varovasti lähemmäksi – ja antoi sille ison pusun!.

Robert Frostin ikuistama kohtaaminen on katsottu yli seitsemän miljoonaa kertaa Facebookissa, eikä ole vaikea ymmärtää miksi!

LUE MYÖS: Hylätty koira sai vihdoin oman kodin – sen reaktio, kun ovi avautuu ensi kerran saa kyyneleet silmiin

Saa vapaasti jakaa julkaisua!