Miehet pelastivat kengurun hukkumiselta – eläimen kiitos pelastajille saa hieraisemaan silmiä

On aina yhtä ihanaa nähdä ihmisiä auttamssa toisiaan tai muita eläimiä – siitä tulee lämmin ja toiveikas olo.

Daily Mail Australia raportoi miehestä, joka pelasti hukkumassa olleen kengurun ja sai todella poikkeuksellisen kiitoksen.

Eräänä päivänä David Boyd ja hänen ystävänsä huomasivat kengurun jäätävän kylmässä Canberrassalaisjärvessä. Oli heti selvää, ettei eläinparka tulisi pääsemään omin avuin turvaan.

Niinpä miehet käärivät hihansa ja päättivät auttaa kengurua.

Screenshot

Miehet lähestyivät varoen kengurua, jottei se pelästyisi. Kun he pääsivät tarpeeksi lähelle taluttaakseen eläimen turvaan käsivarsista, kenguru alkoi peloissaan vispaamaan käsiään.

Miehet eivät kuitenkaan lannistuneet, vaan kantoivat eläinparan kuvialle maalle.

Kuvakaappaus

Kolmas paikalla ollut mies auttoi nostamaan kengurun maihin.

Vaikka kengurut ovat ihmisten mielestä suloisia, ov at ne myös todella vaarallisia pelästettyinä. Ne pystyvät lyömään nyrkillä kovaa, omaavat terävät kynnet ja potkun, joka voi jopa suolistaa ihmisen.

Tämä kenguru onneksi tunsi tajuavan, että ihmiset halusivat auttaa sitä – tai oli liian kylmissään vastustelemaan.

Kuvakkaappaus

– Voi, se kiittää sinua, tapahtumia kuvaava henkilö kuuluu yhtäkkiä sanovan ja totta tosiaan, näyttää aivan siltä kuin kenguru kiittäisi miehiä sydämellisesti kättelemällä.

Daily Mail Australian mukaan kenguru oli shokissa ja sen täytyi kerätä itseään puolisen tuntia, mutta lopppujen lopuksi se pomppi tiehensä ilmeisen vahingoittumattomana.

Katso sydäntälämmittävä video alta:

Absolute champions! Three men have rescued a kangaroo stranded in Canberra's Lake Burley Griffin this morning. Onlookers said the scared and soaking kangaroo eventually came good and hopped away. 🦘🎥: David Boyd via Storyful

Posted by Courier Mail on Tuesday, September 21, 2021

Suurkiitos pelastajille! Tiesitkö muuten, että kengurut ovat pääasiassa vasenkätisiä?