Poliisihevonen ei suostu nousemaan aamulla töihin ennen kuin se saa kupin teetä

Kupillinen kahvia taikka teetä aamuisin on monelle asia, josta ei voi tinkiä. Harva meistä on terävimmillään heti herättyään aamusta, joten lämmin kupillinen energiaa voi monesti olla tärkeä avaus päivälle.

Näin ajattelee ilmeisesti myös eräs englantilainen poliisihevonen, joka aloittaa jokaisen päivänsä kupillisella teetä.

Poliisihevonen nimeltä Jake on palvellut Merseysiden ratsupoliisissa jo 15 vuoden ajan ja 20-vuotias heppa aloittaa iana päivänsä työntämällä kielensä kumppaninsa teekuppiin.

Nyt ratsupoliisin jäsenet ovatkin ottaneet Jaken mukaan osaksi heidän aamuista teekierrostaan.

Kuva: Youtube

Poliisien mukaan Jack rakastaa teetä niin paljon, ettei se suostu edes nousemaan ylös tallissaan aamuisin ennen kuin on saanut kupillisen eteensä.

Fyysisesti vaativaa työtä tekevä hevonen on kuitenkin tarkka linjoistaan, joten se käyttää teen seassa rasvatonta maitoa. Sokeria sen sijaan saa olla joskus jopa kaksi lusikallista, koska miksipä ei?

Koska kiehuvan kuuma tee ei tietenkään ole eläimelle hyväksi, niin poliisit sujauttuvat Jaken aamuteen joukkoon aina puolikupillista kylmää vettä, jotta se on juuri sopivan lämpöistä hevosen juotavaksi.

– Jake on yksi 12 hevosesta, jotka meillä on tallilla työskentelemässä kanssamme, ratsupoliisin johtaja sekä kouluttaja Lindsey Gavin kertoo Metro -lehdelle.

– Kuvailisin todellakin Jakea hevoseksi, jolla on suuri persoona. Olemme kaikki oppineet hänen teetilauksesnsa – hän voi juoda sen yhdellä sokerilla, mutta on ehdottomasti iloisempi, kun muistat antaa kaksi palaa.

– Jos olet tallilla aamusta teekuppi kädessä, niin voit olla varma, että se jolkottelee väsyneenä luoksesi yrittäen pihistää edes yhden siemauksen kupistasi, Gavin naurahtaa.

Jaken työtehtäviin kuuluu partiointia jalkapallo-otteluissa sekä vuosittain avustaminen maailman tunnetuimmassa Grand National estelaukkakilpailussa Aintreen kilparadalla Liverpoolissa.

Koska Jake on kuitenkin ehtinyt jo kunnioitettavaan 20 vuoden ikään, niin sen työura poliisissa on pian tulossa päätökseen. Eläkepäivien myötä voimme vain toivoa, että Jake saa nukkua tarpeeksi ja nauttia jatkossakin aamuisin rentouttavasta kupillisesta teetä!

Tämä hevonen vaikuttaa todella eläimeltä, jolla on oma erityinen persoonallisuutensa.

Ole hyvä ja jaa tätä artikkelia, jos se sai sinutkin hymyilemään!