Valtava pahvilaatikko lähestyy saukkoja – niiden lyömätön reaktio on saanut miljoonat nauramaan

Kuten ehkä olette huomanneet, me täällä Eläinraamatussa olemme valtavia Kotaro ja Hana-faneja. Oli päivä miten harmaa tahansa, onnistuu tämä saukkokaksikko kommelluksineen saamaan taas hymyn huulille – ja välillä jopa vatsalihakset kipeäksi, nauramisesta nimittäin!

Emme suinkaan ole yksin mielipiteemme kanssa, sillä niiden elämää seuraavalla Youtube-kanvalla on yli miljoona tilaajaa!

Uusi suosikkini kaksikon seikkailuista on tämä video, jolla ne kohtaavat mysteerisen pahvilaatikon, josta riittääkin sitten riemua useaksi päiväksi.

LUE MYÖS: Saukot lähestyvät lattiaan ilmestynyttä ”reikää” – hetkeä myöhemmin kukaan ei voi lopettaa nauramista

Valtava laatikko lähestyy!

Saukkojen omistajat ovat ostaneet niille lahjaksi oman pikku sohvan, joka toimitetaan isossa pahvilaatikossa.

Kuten ainakin myös kissojen omistajat ovat saaneet huomata, saattaa laatikko usein olla se mieluisin osa lahjaa! Ainakin jos omistaja jaksaa nähdä niin paljon vaivaa viihdyttääkseen lemmikkiään laatikolla, kuin Kotarun ja Hanan ihmiset jaksavat.

Fanipostia

Eläinvideot ovat omiaan ilahduttamaan meitä ihmisiä, mutta tuntuu, että Kotaru ja Hana tuottavat aivan erityisen paljon iloa seuraajilleen, mikä ilmenee sadoista sydämellisistä kommenteista, joita video on saanut.

– Teette niin paljon, jotta niiden elämä ja päivät olisivat erilaisia ja kiinnostavia, ja samalla mukavia ja turvallisia. Kiitos, kun huolehditte tästä ihanasta kaksikosta ja jaatte sen kanssamme, yksi kommentoija kiittelee.

– Äitini kuoli hiljattain nopeasti ja yllättäen. Katsoimme aina yhdessä Hanan ja Kotaron videoita yhdessä. Hana on minun suosikkini; hänen suosikkinsa oli Kotaro. Hän katsoi näitä videoita rentoutuakseen, ja unohtaakseen elämän ja maailman kurjuudet. Hän huomasi, kuinka samanlaisia ne ovat, kuin me ihmiset – aivan kuin ihmisvauvoja. Toivon, että hän jotenkin voi katsoa näitä videoita kanssani ikuisesti. Terveisiä Italiasta, kuuluu toinen, erityisen liikuttava, kommentti.

Katso mainio video alta:

Paina Jaa-painiketta, jotta rakkaasi saavat myös hymyä päiväänsä!