Vauva tapasi hevosen ensimmäistä kertaa elämässään – mainio kohtaaminen on ihastuttanut jo miljoonia

Pikkupoika tapaa hevosen ensimmäistä kertaa elämässään.

Uskomattoman kohtaamisen on nähnyt jo miljoonat.

Varmasti kaikki vanhemmat ovat sitä mieltä, että on mukava nähdä, kun oma lapsi saa kokea asioita ensimmäistä kertaa elämässä.

Ensimmäistä kertaa pikkuinen alkaa ryömimään ja sitten kävelemään epävakain askelin. Ensimmäinen nauru, ensimmäiset sanat, ensimmäinen koulupäivä.

Lasten tunteet ja reaktiot ovat niin aitoja ja ihania, että ne ihastuttavat kaikkia ympärillä olevia!

vauva
Kuva: Pixabay

Vauva tapaa hevosen ensimmäistä kertaa

On myös hienoa nähdä, kun lapsemme pääsevät tutustumaan eläimiin lähemmin. Usein näyttää siltä, ​​että lapsilla ja eläimillä on erityinen suhde toisiinsa.

Lapsille se on tietysti jännittävää ja kiehtovaa. Mutta jopa eläinten puolelta voi joskus tuntua, että he ymmärtävät olevansa tekemisissä hauraiden pienten lasten kanssa.

Juuri tällainen olo tulee tästäkin videosta, jossa pieni poikavauva tapaa hevosen ensimmäistä kertaa. Videosta on tullut valtaisa menestys: sitä on katsottu jo huikeat 32 miljoonaa kertaa.

vauva, hevonen
Kuva: YouTube

Söpö klippi on hitti

Videossa näet kuinka sekä poika että hevonen ovat yhtä uteliaita toisistaan. Hevonen nuuskii varovasti, kun taas poika tunnustelee pienillä käsillään suurta eläintä edessään.

Molemmat näyttävät nauttivan toisen seurasta.

– Kuinka siistiä tämä on? Vauva tarttuu hevosen sieraimiin eikä hevonen edes räpäytä silmiä. Mikä lempeä jättiläinen. Rakastan hevosia, yksi Youtube-käyttäjä kirjoittaa.

– On hämmästyttävää, että eläimet näyttävät tietävän olevansa tekemisissä lasten kanssa lajista riippumatta, kirjoittaa toinen.

– Tämä on hämmästyttävä! Hevoset ja ihmiset symbioottisessa suhteessa 10 000 vuoden ajan… ja kauemmin, kolmas kirjoittaa.

Täältä näet söpön klipin: