Kissa tuli kotiin käsinkirjoitettu lappu kaulassa – omistaja ei ollut uskoa silmiään nähtyään, mitä siinä luki

Kun Jeffrey-kissa tuli kotiin käsinkirjoitettu kirje kaulassaan, omistaja Jessica Cowan kauhistui aluksi.

Jessica Cowan on omistanut Jeffrey-kissan yhdeksän vuotta. He adoptoivat kissan perheystävältä, joka ei enää pystynyt huolehtimaan siitä, kirjoittaa brittilehti Metro .

– Kun saimme sen, se oli vielä vauva ja hyvin leikkisä. Ensimmäisenä iltana se hyökkäsi käteni kimppuun, ja tätini nosti sen ulos. Noin 10 minuuttia myöhemmi se tuli takaisin ja koputti ikkunaa. Siitä sen temput vasta alkoivat, hän sanoo.

Jeffrey viettää paljon aikaa ulkona, mutta aina se tulee kotiin tyytyväisenä ja turvallisella mielellä.

Lue myös: Kalastajat näkivät jonkin lähestyvän venettä vettä roiskien – hetkeä myöhemmin he ymmärsivät, mitä piti tehdä

Viime aikoihin saakka Jessicalla ei ollut aavistustakaan, missä Jeffrey oli ulkoilujensa aikana.

Pian hän kuitenkin sai tietää.

Käsinkirjoitettu lappu roikkui kaulassa

Eräänä päivänä Jeffrey tuli kotiin käsinkirjoitettu lappu kaulassaan.

– Hei. Onko tällä kissalla omistajaa? Se tulee luokseni joka päivä syömään, juomaan ja nukkumaan. Mitä sille on tapahtunut rintakehän oikealle puolelle? Onko kaikki hyvin? Paljon rakkautta! Kirjeessä luki.

Jessica järkyttyi.

– Pelkäsin ja huusin äidilleni ja isälleni, koska luulin päästäneeni väärän kissan taloon. Jahtasin kissaa läpi koko keittiön. Sain sen lopulta kiinni, huomasin sen olevan Jeffrey, ja nappasin lapun irti sen kaulasta

– Aluksi olin järkyttynyt, mutta pian aloin nauramaan. Olin nimittäin äskettäin käyttänyt sitä eläinlääkärissä, koska se oli hieman alipainoinen ja kieltäytyi syömästä ja juomasta vettä.

Jeffin kehossa oli laastari kohdassa, josta puuttui karvat verikokeen jälkeen. Mutta lapusta kävi ilmi, miksi se oli alkanut lihomaan eläinlääkärikäynnin jälkeen.

Jeffrey oli käynyt naapurissa hakemassa hieman ylimääräisiä illallisia!

”Enemmän kuin onnellinen”

– Kirjoitin takaisin lapun, jossa oli nimeni ja numeroni. Hän ei ole vielä lähettänyt minulle tekstiviestiä, mutta hän lähetti Jeffreyn mukana uuden lapun, jossa hän kertoi nimensä nimensä Kriss, ja että Jeffrey on hänelle hyvin erityinen kissa.

Jälkeenpäin katsottuna Jessica on vain iloinen siitä, että Jeffreyllä on ystäviä, ja toivoo sen jatkavan kyläilyä Krissin luona.

– Olen enemmän kuin iloinen siitä, että Kriss päästää edelleen Jeffreyn kotiinsa. Mies kuulostaa upealta ja selvästikin rakastaa Jeffreyta yhtä paljon kuin minä.

Niin sydäntä lämmittävä tarina! Toivon, että heidän ystävyytensä säilyy läpi kissan elämän!