Kultainen noutaja yllättyy löydettyään kissanpennun sängystään – hellyttävä reaktio sulattaa sydämet

Kissoja ja koiria pidetään stereotypisesti luonnollisina vihollisina.

Se ei ole täysin totta – monilla lemmikkieläinten omistajilla on sekä kissoja että koiria ja ne ovat keskenään ylimpiä ystäviä.

Tämä kultainennoutaja ja pieni kissanpentu kävivät hauskaa ja suloista ”taistelua” koirasängystä. Hetki tallentui videolle ja suloista leikettä on katsottu jo huikeat 37 miljoonaa kertaa.

Lue myös: Mies löysi hylätyn minimunan – nyt se on kuoriutunut ja eläimestä on kasvanut upea kaunotar

Bailey on kultainennoutaja, jolla on oma suosittu YouTube-kanava: sen videoita on katsottu verkossa yli 333 miljoonaa kertaa, eikä ole vaikea ymmärtää miksi.

Suosituimmassa videossaan Bailey saa yllätyksen: hän löytää sängystään pienen kissanpennun!

Kuva: Youtube

Bailey on hämmentynyt, varsinkin kun kissanpentu on niin välinpitämätön ja kieltäytyy liikahtamasta huolimatta siitä, että sitä paljon suurempi koira yrittää saada takaisin sänkynsä.

Koira ei ole missään vaiheessa aggressivinen, mutta se yrittää pari kertaa nostaa ja ravistella sänkyään toivoen, että kissa luopuu paikastaan.

Kuva: Youtube
Kuva: Youtube

Kaikista yrityksistään huolimatta kissanpentu on peloton ja pitää sängyn itsellään. Ilmeisesti se on liian mukava paikka luovuttaa.

Bailey yrittää edelleen pelotella kissanpentua, mutta päättää lopulta vain mennä itse sänkyyn – ehkä molemmille on tilaa?

Kuva: Youtube

Videon lopussa Bailey ja kissanpentu jakavat tyytyväisenä tilan – ja kissa jopa kiipeää koiran päälle.

Kuva: Youtube

Katso suloinen video alta:

Niin suloista! Jaa tämä video, jos olet samaa mieltä.