Perhe ei ymmärrä miksi kissa palaa ulkoa vaatteiden kanssa – sitten äiti tajuaa, mitä naapuri yrittää

Kun perheen kissa tuli kotiin ilta toisensa jälkeen uuden villapaidan kanssa, he eivät yksinkertaisesti ymmärtäneet mitä oli tekeillä.

Mutta mikä tekee Papa Legbasta kissasta erityisen mielenkiintoisen, on se, minkä kanssa hän yleensä tulee kotiin perheensä luo päivittäisten kävelyjen jälkeen. Otamme sen kuitenkin alusta alkaen.

Vuonna 2019 Crystal Robertin perhe päätti alkaa hoitaa koditonta kissaa. Kissa päätyi viihtymään erittäin hyvin uuden perheensä kanssa, mutta sillä oli myös salaisuus…

Kissa saa neuleet neuleet omien kävelyjensä jälkeen

Epäilyt heräsivät, kun Papa Legba palasi kotiin aina uusi neulepusero yllään päivittäisten kävelyidensä jälkeen.

– Kun hän hiipii ulos, yritämme pitää sen sisällä, se näyttää juoksevan samaan suuntaan, kuin sillä olisi joku paikka jonne sen pitää mennä. Se tulee kotiin, kun kutsumme sen nimeä tai kun se kuulee kissan herkkupurkin kilinän, Robert kertoo The Dodo -lehdelle.

Perheellä ”yhteishuoltajuus”

Nyt perhe haluaa löytää sen, joka antoi kissalle neuleet. He haluavat kiittää tät sankaria ja odottavat innolla, että he saisivat ”yhteishuoltajuuden”.

@wedonotownacat

Whose litterbox have your paws been in? Mom reports he has never allowed them to put sweaters on him before🤣 and just started coming home in them. #cat #catsinsweaters #catsoftiktok #fyp #blackcatsoftiktok #christmaseve #christmassweater

♬ The Pink Panther – Main Theme – Geek Music

Onpa hauska tapaus! Jaa se, jos se sai hymyn huulillesi.