Perhe oli murtunut heidän lemmikkikissansa kadottua – kolme vuotta myöhemmin puhelin yhtäkkiä soi ja muutti kaiken

Joulu on ihmeiden aikaa, sen tietää muuan yhdysvaltalaisperhe joka oli ehtinyt luopua toivosta perheenjäsenensä suhteen.

Yhdysvaltalainen Jessica Kelly on Jasmine-kissan rakastava omistaja. Vuonna 2008 Jasmine kuitenkin katosi hänen kodistaan ja nainen oli ymmärrettävästi murheen murtama.

Hän etsi rakasta lemmikkiään kaikkialta, mutta turhaan.

Kun hän muutti toiselle paikkakunnalle, alkoi näyttää siltä, ​​että Jasmine oli poissa lopullisesti.

– Noin puoli vuotta muuttoni jälkeen, menetin toivoni, Jessica kertoo NBC:lle. Connecticutille.

Kuvakaappaus

Jouluihme

Kolme vuotta Jessican asetuttua uuteen kotiinsa hän sai todella yllättävän puhelun.

Paikallinen kissojen suojeluyhdistys Connecticut Cat Connection oli saanut tiedon kulkukissasta, joka oli oleskellut lähellä Jessican vanhaa asuntoa. Vapaaehtoiset veivät kissan eläinsuojaan ja huomasivat, että sillä oli mikrosiru.

Kuvakaappaus

Rekisteröintitiedot johtivat heidät lopulta Jessican luo. Kävi ilmi, että kissa oli Jasmine – joka oli löytynyt kolmen vuoden jälkeen.

Beth, vapaaehtoistyntekijä Connecticut Cat Connectionista joka oli soittanut Jessicalle, muistaa, kuinka nainen oli shokissa uutisista.

– Purskahdin itkuun, koska olin menettänyt toivoni, Jessica kertoo NBC Connecticutille.

Kuvakaappaus

Jessica ja hänen poikansa Giovanni saivat takaisin kauan kadoksissa olleen kissansa. Jasmine oli alipainoinen, sen turkki ja kynnet pitkät ja raukalla oli myös hengitystietulehdus, mutta 11-vuotias kissa on nyt toipumassa.

Jessica kertoo, että kissa tunnisti heidät jopa niin pitkän eron jälkeen, ja yhdistynyt perhe aikaa nyt ottaa kaiken irti menettämästään ajasta.

– Sanoimme, että tämä on melkein kuin jouluihme, Jessica kertoo iloisena NBC:lle.

Olemme niin iloisia, että Jasmine on vihdoin kotonaan terveenä! Muista laittaa lemmikkisi mikrosiru – se voi saada tällaisia ​​ihmeitä aikaan!