Perheen kissa katosi jäljettömiin – 16 vuotta myöhemmin puhelimeen kilahti outo viesti

On aina sydäntä särkevää, kun lemmikki katoaa. Pelko polttelee, että näetkö ystävääsi enää koskaan.

On tärkeää, ettei koskaan kuitenkaan menetä toivoa kokonaan: olemme nähneet monia tarinoita koirista, jotka on löydetty kuukausia tai jopa vuosia niiden katoamisen jälkeen.

Yksi tuore tarina on todella uskomaton: kauan kadoksissa ollut kissa on vihdoin päässyt kotiin oltuaan poissa hurjat 16 vuotta!

Jason ja Liz McKenry Annapolisista, Marylandista, rakastivat kissaansa Ritziä kuin perheenjäsentään. He järkyttyivät kovasti vuonna 2006, kun kissa karkasi heidän asunnostaan. Kaikista yrityksistään huolimatta he eivät löytäneet rakastettua lemmikkiään mistään.

Kuvakaappaus

– Vietimme kuukausia katsellen ympärillemme ja juttelemalla eläinsuojelupaikkojen kanssa, Jason McKenry kertoi CBS Newsille. ”Yritimme kaikkemme”.

Todennäköisyydet kissan löytymisestä alkoivat olla jo pienet.

Vaikka Ritzillä oli mikrosiru, heille kerrottiin, että turvakodit eivät tuolloin usein tarkastaneet kissojen siruja.

Kuvakaappaus

Uskomaton tekstiviesti

Kaikesta huolimatta he eivät koskaan täysin luopuneet toivosta näkevänsä kissansa uudelleen. Elämä jatkui, ja pari meni naimisiin, muutti ja sai kaksi lasta.

Ja äskettäin – huikeat 16 vuotta Ritzin katoamisen jälkeen – he saivat viestin, joka hämmästytti heidät. CBS:n mukaan Jason sai automaattisen tekstiviestin eläinlääkäriltä, ​​jossa kerrottiin, että he skannasivat hänen kissansa mikrosirun. Pariskunta ei ollut uskoa korviaan.

– Ajattelin sen olevan virhe, ja että mikosirun numero on kierrätetty. Ritz oli ollut poissa 16 vuotta, en uskonut tämän olevan mahdollista.

Kuvakaappaus

Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, totta se oli: kokonaisen eliniän poissa kotoa vietettyään Ritz vihdoin löydettiin.

Eräs nainen oli löytänyt kissan ja ruokki sitä, mutta koska kissa oli selvästi iäkäs ja sillä oli jalkavammoja, nainen vei sen eläinlääkäriin lopetettavaksi.

Mutta sen sijaan Ritz tapasikin uudelleen vanhan perheensä. CBS:n mukaan se on vanhasta iästään huolimatta parantumassa ja sopeutuu hyvin kotiin. Vaikka siitä on niin kauan, ja tämä on ensimmäinen kerta, kun se tapaa perheen lapset, Ritz näyttää viihtyvän perheen kanssa.

Kuvakaappaus

– Se ei ole moksiskaan syliin nostamisesta ja silityksistä, Jason kertoi USA Todaylle.

Vaikka Ritz onkin heille ystävällinen, eivät he ole varmoja, tunnistaako kissa heidät edelleen.

– Sillä on ilmeisesti ollut pitkä, tapahtumarikas elämä. Teemme kaikkemme, että sen olo on mukava sen viimeisinä elinvuosina.

Mikrosirujen ansiosta lemmikit voivat yhdistyä omistajansa kanssa vuosia ja vuosia katoamistensa jälkeen. Mutta 16 vuotta saattaa olla kaikkien aikojen ennätys.

– Kuusitoista vuotta? Se on minun tietääkseni uusi ennätys, AKC Reuniten johtaja Tom Sharp kertoi USA Todaylle. ”Se on hämmästyttävää.”

Emme koskaan saa varmasti tietää, mitä Ritz teki kaikki nämä vuodet, mutta tärkeintä on, että hän on vihdoin kotona.

– Toivon, että hän voisi puhua, Jason sanoi. ”Haluaisin kuulla hänen tarinansa.”

Vau, 16 vuotta! Uskomattoman pitkä aika kissan olla kadoksissa ja sitten löytyä! Onneksi Ritz pääsi kotiin lopulta.

Kissa saa varmasti nauttia viimeisistä ajoistaan rakastavassa perheessä. Jaa tämä juttu ilahduttamaan ystäviesikin päivää!