Riutunut kissanrääpäle on matkalla ryysyistä rikkauksiin – hurmannut jo miljoonia

Sosiaalinen media on voimakas alusta, joka voi tehdä tähtien kaltaisia hahmoja niin ihmisistä kuin eläimistäkin yhdessä yössä.

kissanpentu
Kuvituskuva: Shutterstock

Tällä kertaa maailman sulosin persialainen kissanpentu nimeltään Wisp on napannut sydämet valtaansa TikTokin avulla.

Lue myös:

Rags to Riches Animal Rescue -eläintenpelastusjärjestö on julkaissut omalla TikTok-kanavallaan joukon videoita, joissa pääosassa seikkailee pieni, 10-viikkoinen Wisp-kissa.

Tämä hurmaava otus on valloittanut lukemattomien ihmisten sydämet suloisella olemuksellaan.

Wisp on tehnyt kanavallaan sen, mihin monet ihminenkään ei pysty – kerännyt yli 800 000 seuraajaa ja saanut 52 miljoonaa tykkäystä.

Videoiden myötä voimme nähdä, miten Wisp leikkii, syö, liikkuu, ja rentoutuu – ihan tavallisissa kissanpennun puuhissaan. Katsojille Wisp edustaa puhtaan, sydämellisen elämän iloa.

Juttu jatkuu upotuksen jälkeen.

@ragstorichesanimalrescu

Its $5 friday where Wisp either bullies you to donate or gives you sad eyes Please consider donating. Link in bio PayPal dominiqueamerosa Venmo ragstorichesanimalrescueinc (make sure correct venmo someone has a fake one, this one has wisp logo our other has rags to riches logo but we dont use) Zelle Rags to Riches Animal Rescue Inc Cash app $RagstoRichesAnimal #fyp #foryou #foryoupage #rescue #rescuekitten #kitten #kittens #follow #followus #rescuecat #rescuekittenoftiktok #wisp #rescuedkittens #kittenlove #staystinky

♬ A Dream Is a Wish Your Heart Makes – From ”Cinderella” / Soundtrack Version – Ilene Woods & Mice Chorus

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vaikka Wispin videot ovat täynnä suloisuutta, ne palvelevat myös hyvää tarkoitusta. Rags to Riches Animal Rescue pyrkii keräämään lahjoituksia eläinten pelastustoimintaansa niiltä, jotka ovat ihastuneet tähän pörröiseen pienokaiseen.

Tämä on hieno esimerkki siitä, miten sosiaalinen media voi tuoda yhteen ihmisiä ja auttaa samalla eläinten hyvinvointia.

Wispin tarina osoittaa, että jokainen voi tehdä eron auttamalla ja jakamalla rakkautta, oli kyseessä sitten karvainen ystävä tai jokin muu hyvä asia maailmassa.

Tällä pennulla on selvästi tulevaisuus some-tähtenä ja mahdollisuus tehdä maailmasta parempi paikka samalla, kun se sulattaa meidän sydämemme.