Victor-kissa haluaisi kovasti kiivetä joulukuuseen – omistajan nerokas niksi pitää sen loitolla tihutöistä

Joulu lähestyy kovaa vauhtia, ja se saattaa asettaa kaikenlaisia haasteita monille lemmikkien omistajille.

Sekä kissat että koirat voivat olla hurjan kiinnostuneita kotiin ilmestyvistä joulukuusista sun muista ihanista palloista ja muista koristeista.

Kimaltelevilla ja värikkäillä joulupalloilla koristeltu kuusi tietysti kiinnittä nelijalkaisten ystäviemme huomion. Siksi ei ehkä olekaan niin outoa, että kissat ja koirat ovat vuosien saatossa saaneet aikaan yhden kuin toisenkin legendaarisen kohtauksen joukluusten saapuessa.

Esimerkiksi tältä se on ehkä voinut näyttää monissa kodeissa:

Irene Oloccolla on lemmikkikissa nimeltään Victor. Hän on keksinyt todella loistavan idean pitää Victorin uteliaat tassut erossa joulukuusesta.

Hän on laittanut joulukuusen läheistyyteen tietyn asian, josta Victor ei pidä ollenkaan: mandariinit.

– Makoilimme yhdessä sohvalla, otin mandariinin ja kun aloin kuoria sitä, Victor alkoi sihistä ja juoksi karkuun, Irene kertoo The Dodolle.

Hän selittää, että on sittemmin levittänyt hedelmää myös joihinkin huonekaluihin, joista halusi pitää Victorin loitolla.

Hän kokeili samaa niksiä joulukuusen ympärille, josta Victor olisi muuten varmasti repinyt riemua ja kaaosta. Ja se toimi! Victor saa tyytä katsoamaan, muttei koskeamaan – kuten kaikki muutkin.

Jaa tämän artikkeli, jotta kaikki joulukuusitihulaisen omistavat ystäväsikin saisivat joulurauhan tänä vuonna!