10 viikon ikäinen koiranpentu löytyi roskakorista

On sydäntäsärkevää ajatella, että jotkut ihmiset kohtelevat eläimiä kirjaimellisesti kuin roskaa. Tämä poloinen koira oli hylätty roskikseen, mutta onneksi sen tarina päättyi hyvin.

Franklin County Dog Shelter & Adoption Center -eläinsuojan Facebook-kirjoituksen mukaan Columbuksen kaupungin paikallisessa puistossa työskentelevä työntekijä kuuli äskettäin ”avunhuutoja” roskakorista.

Hän katsoi roskakorin sisään ja pohjalta löytyi Oscar, kymmenen viikon ikäinen koiranpentu. Oscar oli mitä ilmeisimmin hylätty.

Pentu vietiin Franklin County Dog Shelteriin, missä se sai tarvitsemaansa hoitoa ja eläinlääkärintarkastuksen.

Vaikka on sydäntäsärkevää ajatella, että joku hylkäsi tämän suloisen koiran ja kuinka peloissaan ja yksin Oscarin täytyi olla, onni odotti nurkan takana.

Eläinsuojassa järjestettiin äskettäin ”siivotaan eläinsuojat” -tapahtuma, joka oli valtava menestys: suojan mukaan vain tällä viikolla adoptoitiin 200 koiraa.

Onneksi siihen kuului myös Oscar, joka löysi loppuelämän kotinsa. Kennel jakoi sosiaalisessa mediassa kuvan Oscarista uuden perheensä kanssa, joka varmasti rakastaa sitä enemmän, kuin sen aikaisempi omistaja.

Tämä on muistutus siitä, kuinka tärkeää on adoptoida kodittomia koiria. Kiitos kaikille adoption valinneille hyväsydämisille ihmisille. Oscarilla ja muilla sen kaltaisilla on nyt rakastavat kodit, joten eläinsuoja voi ottaa taas vastaan lisää apua ja suojaa tarvitsevia eläimiä.

– Vaikka Oscar ei voi itse kiittää, me voimme, eläinsuoja kirjoitti.

– Olemme ikuisesti kiitollisia yhteisestä, jatkuvasta tuesta, jota saamme tarvitsevien eläinten auttamiseksi ja siitä, että me kaikki puhumme niiden puolesta, joilla ei ole ääntä. Tuhannet kodittomat eläimet, kuten Oscar, elävät nyt parempaa ja terveellisempää elämää yhteisömme osoittaman anteliaisuuden ja myötätunnon ansiosta. Kiitos!

Onneksi Oscar sai rakastavan kodin. Maailmassa on ihan liikaa hylättyjä ja pelokkaita eläimiä, jotka ansaitsisivat saman onnellisen kohtalon, mitä Oscar.