Eläinlääkäri halusi lopettaa ”oudonnäköisen” Nekku-koiran – katso, miltä se näyttää 8 vuotta myöhemmin

Kun Nekku-koira syntyi, sillä oli kaksi nenää ja yksi silmä.

Kukaan ei uskonut, että se selviäisi hengissä.

Välillä tuntuu, että yhteiskunnassamme on pakkomielle ulkonäöstä. Kaupoissa myytävien porkkanoiden on oltava juuri tietyn näköisiä tai ne joutavat romukoppaan ja jokainen luonnollinen ikääntymisen merkki on kitkettävä, viilatta ja poistettava.

Jopa eläinten suhteen olemme nirsoja.

Nekku-koiran tarina onneksi osoittaa, että aina ole niin.

Syntyi yhdellä silmällä

Nekku on corgi joka syntyi hyvin ainutlaatuisella ulkomuodolla. Kuonon sijaan tällä koiralla on kaksi ja silmiä sen sijaan vain yksi.

Kun pieni pentu syntyi, eläinlääkäri ei koskaan uskonut sen selviävän hengissä ja yhdessä kasvattajan kanssa he harkitsivat sen lopettamista. Ennen kaikkea he pelkäsivät, ettei sillä olisi hyvä elämä.

Mutta kun suomalainen Jarmo Korhonen näki hänet, hän halusi antaa Nekulle mahdollisuuden pitkään ja onnelliseen elämään.

Hän päätti avata kotinsa ja sydämensä pennulle ja vei sen kotiinsa muiden koiriensa luo jyväskyläläiselle tilalle.

Ylitti kaikki odotukset

Nekku on nyt 8-vuotias.

Se elää onnellista elämää Suomen maaseudulla. Sen omistaja, 38-vuotias tutkija, on kertonut, että koira on varsinainen julkkis kotipaikkakunnallaan.

Ihmiset rakastavat pysähtyä ja kysellä eikoisen näköisestä koirasta. Varsinkin sen nenästä, joka onkin todella ainutlaatuinen.

Kaikki rakastavat Nekkua juuri sellaisena kuin se on.

Tämä tarina todistaa jälleen kerran, ettei ulkonäöllä ole väliä. Erilaisuus on rikkaus. Jaa tämä artikkeli, jos olet samaa mieltä!