Hempeä husky tuuditti vauvaa hellästi uneen – video on lämmittänyt sydämiä ympäri maailman

Joskus vanhemmat huolehtivat, kuinka heidän lemmikkinsä tulevat suhtautumaan uuden vauvan tuloon, mutta usein huoli osoittautuu turhaksi ja koira saattaakin olla vauvan uskollisin ja rakastavin huoltaja.

Äskettäin verkossa onkin levinnyt sydäntä lämmittävä video, jolla näkyy kuinka lempeitä koirat voivat vastasyntyneille ollakaan.

Video tulee Instagram-sivulta @thejukepack.

Heidän omistajansa kuvailevat omistamaansa kuutta huskya ”vauvojen suojelijoiksi”, ja yksi erityisen söpö video osoittaa, kuinka osuva kuvaus on.

Videolla näkyy kun yksi huskyista, Bowser, nukkuu vauvan vieressä. Koira lepää päätään vauvan istuimella – ja sen nähdään keinuttavan pienokaista hellästi:

– Vauva tykkää keinuttamisesta. Bowser keinuttaa vauvaa. Vauva on onnellinen, joten sekin on onnellinen. Bowser on hyvä koira, videon saatteessa lukee.

Toisessa kuvassa Bowser seisoo vartioimassa tällä kertaa hereillä olevaa vauvaa.

– Aina valvomassa, aina suojelemassa, tekstissä lukee.

Bowser ei kuitenkaan ole ainoa koira, joka huolehtii perheen nuorimmasta: myös muut lauman koirat osalliostuvat.

Tässä kuvassa Chewbarka, on vartiovuorossa:

Yksi varastanut sydämet

Mutta vaikka ne ovat kaikki hyviä koiria, on Bowser lopulta se, joka todella on varastanut internetin sydämet vauvan keinuttamisellaan.

Videon jakoi itse asiassa suosittu Twitter-tili WeRateDogs:

– Tämä on Bowser. Se on tämän päivän virallinen vauvankeinuttaja. Vastuu ei haittaa sitä, koska se on varsin taitava työssään, viraalitwiitissä lukee, ja Bowserin arvostelu ei voisi olla positiivisempi: ”14/10”.

Luonteenomaista käytöstä

Monet liikuttuivat huskyn välittävästä käytöksestä, mutta monet huskyen omistajat eivät olleet yllättyneitä, koska rotu on erityisen huolehtiva.

– Huskyt ovat poikkeuksellisen hyviä vauvojen kanssa, yksi Twitter-käyttäjä selittää.

– Pojallani on husky, joka on puolitoistavuotias ja se on mahtava pojanpoikani kanssa. Se on niin lempeä häntä kohtaan ja sietää täysin vauvan kiipeämistä päälleen tai turkista vetämistä tai lelujensa viemistä.

Olipa ihana video. Tämä vauva on onnekas, että hänellä on niin monta koiraa, jotka pitävät hänestä huolta!

Jaa tämä ihana tarina!