Hylätty koira oli kauan eläinsuojassa eikä kelvannut kenellekään – katso nyt, kun se kuulee askelten äänet

Nelijalkaiset perheenjäsenemme tekevät elämästämme niin paljon rikkaampaa ja tuovat niin paljon iloa ja rakkautta.

Samaan aikaan on myös surullinen tosiasia, että monet lemmikit eivät saa elää arvoistaan elämää. Onneksi on olemassa eläinsuojia, kuten Kaliforniassa sijaitseva Carson Animal Care Center, jonka henkilökunta hoitaa kaltoinkohdeltuja ja hylättyjä eläimiä ja etsivät niille uudet, rakastavat kodit.

Täydellinen käytännön esimerkki tällaisesta tapauksesta on Bennyn tarina. Se oli vain kahdeksan kuukauden ikäinen joutuessaan eläinsuojaan.

LUE MYÖS: Nainen löysi pahvilaatikosta parin tunnin ikäisen villisian – heidän yhteinen elämänsä ihastuttaa nyt maailmalla

#A4899631 My name is BENNY I'm an approximately 8 month old male pit bull. I am not yet neutered. I have been at the…

Posted by Saving Carson Shelter Dogs on Monday, November 23, 2015

Sai vihdoin uuden kodin

Benny jäi eläinsuojaan pitkäksi aikaa sen jouduttua sinne – uusia perhe-ehdokkaita tuli ja meni, mutta kukaan ei valinnut sitä.

Niinpä eläinsuojan henkilökunta olikin aivan erityisen iloinen, kun vihdoin paikalle eräänä päivänä tuli perhe, joka ihastui Bennyyn ja päätti täyttää kauan kodittomana olleen koiraparan unelman.

Sydäntälämmittävä hetki ikuistettiin

Niinpä eläinsuojan henkilökunta päätti ikuistaa hetken, jolloin koira vihdoin pääsi tapaamaan uutta perhettään. Ja maailman eläinrakkaiden on ollut vaikea pidätellä kyyneleitään katsoessaan videota – tämän artikkelin kirjoittamishetkellä video on kerännyt Facebookissa yli 50 000 reaktiota ja on helppo ymmärtää miksi.

LUE MYÖS: Nainen luuli sadettimen karkottavan hirviperheen – katso nyt, kun niiden reaktio onkin vastakkainen

Katsokaa vain Bennyn onnea, kun se pääsee tapaamaan uutta perhettään:

This special little guy captured the hearts of everyone who stopped by his kennel. He hit the jackpot when this beautiful family chose to take him home. Thanks for all you SHARING, checkout his FREEDOM WALK filled with lots of jumps and tail wagging! Happy life sweet BENNY <3PHOTO THREAD: https://www.facebook.com/savingcarsonshelterdogs/photos/a.172032662969376.1073741830.171850219654287/511316932374279/?type=3&theaterJukin Media Verified (Original)* For licensing / permission to use: Contact – licensing(at)jukinmediadotcom

Posted by Saving Carson Shelter Dogs on Thursday, December 10, 2015

Voit vapaasti jakaa tämän artikkelin levittääksesi Bennyn iloa eteenpäin!