Iäkäs mies jonotti eläinsuojan edessä tuntitolkulla, jotta voisi tarjota kodin suosikkikoiralleen

Monet meistä ovat joskus heränneet anivarhain jonottamaan jotakin, jota kovasti haluamme – konserttiliput, uusimman puhelinmallin tai meidän suomalaisten tapauksessa ilmaisen ämpärin.

Mutta eikö olisi mukavaa, jos ihmiset olisivat yhtä innokkaita auttamaan kodittomia eläimiä? Kuvittele maailma, jossa ihmiset jonottavat ennen kuin eläinsuojat edes avautuvat – vain saadakseen mahdollisuuden avata kotinsa sitä tarvitsevalle. Tämä ei oikeastaan ole mahdoton ajatus, sillä dottavathan ihmiset vuosia tiettyjen rotukoirien pentuja.

Oli miten oli, seuraavat taphtumat sijoittuvat Yhdysvaltoihin, Kalifornialaiseen Palm Springsin kaupunkiin.

The Dodo raportoi, että Elliot-niminen bordercollien pentu oli päätynyt Palm Springsin eläinsuojaan maaliskuussa sen jälkeen, kun se oli löydetty eksyneenä.

Kuvakaappaus

Teki suuren vaikutuksen

Pelokas, ujo koira pääsi sijaiskotiin odottamaan loppuelämän kodin löytymistä – ja siellä Elliot teki lähtemättömän vaikutuksen sijaisperheen naapuriin, tohtori Brian Eberhartiin.

– Hänellä oli mahdollisuus tutustua Elliotiin ennen kuin se oli saatavilla adoptoitavaksi ja rakastui, Anthony Mercurio eläinkodista selittää Newsweekille.

Kun sitten tuli aika etsiä Elliotille koti, halusi tohtori Eberhart ehdottomasti olla tämä koti – ja niinpä hän varmisti, ettei kukaan muu varaisi koiraa ennen häntä.

Elliotin adoptiopäivänä eläinsuoja aukesi vasta klo 13.00 – mutta tohtori Eberhart odotti suojan edessä jo viisi tuntia sitä ennen – varmistaakseen, että hän saisi Elliotin itselleen.

Kuvakaappaus

– Hän oli siellä noin klo aamukahdeksasta lähtien siihen, kun avasimme. Näimme hänen rakentamansa lounge-tilan ulkona ja meidän vain täytyi puhua hänelle ja saimme tietää, että hän oli siellä varmistaakseen, että hän saisi Elliotin, Mercurio muistelee Newsweekille.

Tohtori Eberhart odotti eläinsuojassa kokonntaitettavassa retkituolissa kirjaa lukien.

– Hänen vaimonsa tuli vapauttamaan hänet vessatauolle juuri ennen puoltapäivää. Se oli tiimityötä, Mercurio kertoo.

Tohtori Eberhart oli ehdottomasti omistautuneempi kuin useimmat ihmiset, kun on kyse koiran adoptiosta. 

– Myös muita ihmisiä tuli sinä aamuna, mutta kun he huomasivat, että avaamme vasta kello 13 samana päivänä, he luovuttivat ja lähtivät, Mercurio kertoo The Dodolle.

Molemminpuolinen ystävyys

Onneksi hänen kärsivällisyytensä kannatti, ja Eberhart sai Elliotin omakseen. Jos hänen pitkä odotuksensa ei riittänyt osoittamaan, että hän oli täydellinen omistaja pennulle, osoitti Elliotin reaktio tohtoriin sen viimeistään.

– Elliot käyttäytyi kuin se tapaisi vanhan ystävän, ja meille oli selvää, että he sopivat yhteen, Mercurio kiteyttää.

Tohtori Eberhart meni kotiin Elliotin kanssa sinä päivänä ja antoi hänelle uuden nimen Leo. The Dodon mukaan se on akronyymi sanoista ”Love Each Other” eli ”rakasta toisiaan”.

Kuvakaappaus

Tarina ilahduttaa ympäri maailman

Tohtori Eberhart perusti oman TikTok-tilin näyttääkseen seikkailujaan Leon kanssa.

Videoista todella näkee, että kaksikko on erittäin onnellinen yhdessä, ja heidät voidaan usein löytää rentoutumasta yhdessä ympäri taloa.

– Elämä on hyvää yhdessä, tohtori Eberhart toteaa onnellisena.

@drbrianandleo

I’m the goodest boy until I chase my cat brother #puppiesoftiktok #puppyrescue #rescuestory #petdad

♬ Cute – Bensound

Mikä suloinen tarina. On selvää, että tämä mies todella rakastaa uutta pentuaan, ja tiedämme, että he ovat omistautuneita toisilleen ikuisesti!

Jaa tämä inspiroiva uutinen!